Digital Matchday Experience – Vi byder fansene indenfor

Kategorier

I anledningen af forårspræmieren i aften og på baggrund af de gældende restriktioner, som har medført at vi ikke kan byde jer velkommen på stadion, har vi prøvet at gøre noget ekstra for jer, så I kan få mere ud af kampoplevelsen hjemme i stuerne.

Digital Matchday Experience er en livestream på klubbens YouTube-kanal, som primært skal bruges som din secondscreen hjemme i stuen ved siden af kampen på dit TV.

Aftenens vært er en livslang FCN-fan og vores tidligere eSuperligaspiller, Hassan Al-Saraf.

Vi starter allerede udsendelsen klokken 18:45, hvor assistenttræner, Frank Hjortebjerg, gæster studiet og offentliggør startopstillingen til kampen 15 minutter før normalt.

Derefter vil Hassan invitere forskellige gæster ind i studiet, heriblandt Jan Laursen, Mikkel Hemmersam og et par fans. Der vil blandt andet blive snakket om status på truppen, forventninger til aftenens kamp og målsætninger for forårssæsonen. Her vil I selvfølgelig have mulighed for at byde ind via chatten.

Vi håber på at I vil følge med på livestreamen, og skulle I have lyst til at give os feedback efterfølgende, kan dette gøres til fans@fcn.dk

Da det er første gang vi afprøver denne type livestream, håber vi på jeres forståelse i forhold til eventuelle tekniske udfordringer eller andet som kan opstå.

Målet er på sigt, at vi i samarbejde med jer, skal skabe den bedst mulige digitale kampdagoplevelse i 3F Superligaen.