Brian Sørensen om pokalexit: Det fungerede ikke rigtigt

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Vores kvindesenior tabte tidligere i dag med 3-2 til FC Thy-Thisted Q, trods en 0-2 føring tidligt i kampen. 

Lørdag eftermiddag var vores Gjensidige Kvindeliga-hold endelig tilbage i en gældende kamp, da den udskudte pokalkvartfinale imod FC Thy-Thisted Q blev spillet i det vestjyske. 

Men på trods af en formen opstart med en masse fremgang, så måtte vi desværre se os slået med 3-2. 

Cheftræner, Brian Sørensen, er selvfølgelig skuffet over resultatet, men på samme tid giver det anledning til endnu mere fremgang i de kommende uger. 

– Vi starter rigtig fint og får scoret to mål, så det var selvfølgelig en rigtig god måde at starte kampen på, siger cheftræneren og fortsætter…

– Men før kampen havde vi allerede snakket om, at Thy-Thisted er et hold, som aldrig vil give op og kæmper til det sidste.

– Men derfra og til at de får scoret tre mål, er selvfølgelig ikke godt nok. Ved alle tre mål laver vi nogle personlige fejl, og det var de utroligt gode til at udnytte. Det er selvfølgelig ikke godt nok, og det er vi ikke tilfredse med. 

– Vi havde lidt svært ved at få vores normale hurtige spil til at fungere og samtidig var vi ikke kloge nok i vores boldomgang, så derved gjorde vi det også nemmere for Thy-Thisted at forsvare sig imod os – hvilket de så også gjorde rigtig fint. 

– Derfor var det også fair, at de vandt kampen. Vi må op på hesten igen og bygge videre på det fundament, som vi har arbejdet på i hele opstarten. Men samtidig skal vi også være klar på at tilpasse os en ny form for fodbold, når det bliver svært at få vores ønskede spillestil frem, afslutter Sørensen.

Dagens mål blev scoret af Ashley Riefner og Camilla Kur. Hvis du missede dagens kamp, kan du se hele kampen eller kun højdepunkterne HER

Spillerne får mulighed for oprejsning i næste uge, når Gjensidige Kvindeliga er tilbage på programmet. Søndag klokken 16.00 venter formstærke HB Køge på udebane.