BREAKDOWN vs. FCH + VFF + FAM + NBK: FLEMMING OG FRANK OM HVAD VI HAR ARBEJDET PÅ I PRE SEASON

Kategorier

Så er årets første BREAKDOWN-episode ude! Denne gang er der fokus på at vise jer fans, hvad Superliga-truppen har forsøgt at arbejde med i vores pre season, der har budt på fire sejre ud af fire mulige mod FC Helsingør, Viborg FF, Fremad Amager og Næstved BK.

Der er for første gang inviteret trænere i studiet, da det er Flemming Pedersen og Frank Hjortebjerg, der står for de taktiske indsigter.

Alle fire klip i videoen vedrører offensive aktioner, da det især har været i vores opbygnings- og gennembrudsspil, vi har forsøgt at lægge på her i opstarten. I videoen kan du blive klogere på, hvordan vi forsøger at gå fra “fase 1” til “fase 4”, hvornår vi gerne vil ned bagved modstanderen, hvornår vi gerne vil ind imellem dem og meget mere.

Find notesblokken frem og sug til dig! Der er i hvert fald rig mulighed for at blive klogere på vores fodboldfilosofi og spillestil.

God fornøjelse.