Spillerne efter sejr i testkamp: God forberedelse, dumme fejl og plads til forbedringer

Kategorier

En kort og hård pre-season står for døren. Med sejren over FC Helsingør i går tog vi det allerførste step frem mod forårspremieren mod Brøndby IF i Right to Dream Park. Selvom opgøret endte 4-2, er der stadig plads til forbedringer. Her kan du læse et par af spillernes reaktioner oven på årets første kampminutter.

Peter Vindahl Jensen:

– Først og fremmest så var det rigtig dejligt at komme i gang igen. Det er noget tid siden sidste kamp, så det var vigtigt at få alle i kamp igen! 

– Det er jo en meget kort opstart, så det gælder selvfølgelig om at finde relationerne hurtigst muligt igen og få bygget så meget på som muligt, både fysisk og taktisk. 

– Man kunne også godt se i dag, at det var første kamp, men grundlæggende så synes jeg, at vi leverer en fin præstation, og der er mange gode ting at tage med videre fra kampen. 

Tochi Chukwuani:

– Indtil videre har det været en god opstart. Jeg synes kampen i dag var en godkendt præstation. Der er dog plads til forbedringer i vores offensive spil, som vi kan arbejde videre på i de næste par træningskampe.

Jacob Steen Christensen:

– Vi skulle lige bruge de første 15 minutter af kampen for at finde vores flow, hvor der blev lavet lidt for mange fejl, hvilket dog er naturligt, når det er første træningskamp.

– Derfra synes jeg, at vi fandt en fin rytme og var rolige på bolden og dominerede kampen, hvilket vi selvfølgelig også havde forventet. Vi fik arbejdet med nogle positioner, som var lidt mere dynamiske og frie.

– Jeg kunne dog godt tænke mig, at vi blev lidt farligere og fik spillet flere afleveringer som gør ondt på modstanderen. Alt i alt en udmærket første testkamp, men hvor der stadig skal lægges på, hvis vi skal være klar til første kamp mod Brøndby.

Emeka Nnamani:

– Det var en kamp, hvor vi var forholdsvis meget på bolden og havde mulighed for at sætte spillet. Vi havde fint med chancer men kunne godt være lidt skarpere. 

– Fra et lidt mere personligt punkt så var det selvfølgelig dejligt at score 3 mål og hjælpe holdet på den måde, men det vigtigste var sejren, og at vi alle kommer ind i kamprytmen og får en god forberedelse til superligaen.

Leo Walta

– Det var dejligt at spille igen. Jeg synes, at der var lidt for mange dumme fejl i kampen og vi indkasserer nogle nemme mål: Et fra straffesparkspletten og en anden på grund af langsom opfattelse. 

– Men der var også nogle gode situationer, og det var godt, at vi er i stand til at score fire gange

Maxwell Woledzi

– Det var godt at se en spiller, som Kamal scorer så flot et mål, og Emeka lavede et hattrick. Det er vigtigt for os, at vi udnytter vores chancer. 

– Men vi skal stadig arbejde videre og forbedre os. Sejren i dag giver os selvtillid frem mod de næste kampe.

Du kan læse cheftræner Flemming Pedersens reaktion oven på kampen HER, hvor han fortæller, hvilke parameter der skal forbedres, og roser især Emekas præstation.

Du kan se alle målene, Emekas hattrick og Kamaldeens supermål fra gårsdagens træningskamp HER.

Vores anden træningskamp mod Viborg bliver allerede spillet på fredag klokken 14.30. Kampen vil blive spillet over tre halvlege af 45 minutter. Der er ikke adgang for tilskuere, men vi livestreamer naturligvis opgøret på vores YouTube-kanal.

Hele programmet for januar måned kan du se lige HER, og listen over de resterende tre træningskampe og spilletidspunkter finder du HER.