[PODCAST] Hjortebjergs optakt vs. Fremad Amager & Næstved BK

Kategorier

Pre season lakker snart mod enden for vores Superliga-trup, og i morgen spiller vi vores to sidste træningskampe mod Fremad Amager og Næstved BK.

Derfor har Frank Hjortebjerg endnu engang sat sig ned til en snak om vind og vejr samt vores tilgang til morgendagens to kampe. Den kan lyttes til HER – eller øverst i artiklen.

Her er der et uddrag af, hvad vores assistenttræner fortæller undervejs i podcasten:

Om denne uges “træningslejr” i Farum…
“Vi kan godt kalde det en træningslejr, men det der rent praktisk er sket, er at vi har haft to træningspas mandag og tirsdag med lidt møder og informationer til spillerne ind imellem. Så det har været lidt forlængede dage, og vi har set endnu mere til hinanden, end vi plejer”

“Jo, det er det (kun på banen, vi kan være sociale). Vi skal jo minimere alt indendørs aktivitet. Så man kan godt savne det der med at tage et sted hen, men vi har fokuseret på fodbolden og kommet tættere på hinanden den vej igennem”

“Vi havde lidt konkurrencer i går, men ellers må vi også bare sige, at det er en kort opstart, og vi har så mange ting, vi gerne vil nå. Så det er ikke meget fis og ballade, vi har lavet”

Om at træne dødbolde i den danske kulde…
“Det er klart, at havde vi været i Spanien, havde vi dedikeret endnu mere tid til det. Fordi på et tidspunkt bliver det for koldt herhjemme, og der er også noget skadesrisiko at tage in mente, som arbejder lidt imod. Men vi har kunne arbejde med det, og vi har gjort det. Vi har haft lavintensive formiddagspas, hvor vi har gjort det en del”

“Jeg har sagt til Mads Døhr, at jeg regner med, at han i hvert fald laver 5 på de offensive, og han vil gerne love mig 2”

“For min skyld er det ligemeget, om det er med låget, med hoften, med hælen eller med tissemanden. Han har været hjemme på mange af vores hjørnespark, men nu synes jeg, det var tiden til det. Han er topmotiveret til opgaven”

Om træningskampene i morgen…
“Der er rigtig mange spillere, der i morgen gerne skulle komme op og spille omkring de 90 minutter. Vi har forberedt to hold, hvor de der starter ude mod Fremad Amager, starter inde i den næste kamp mod Næstved”

“Vi har egentlig haft den tilgang, at allerede fra første træningskamp af, var det kompetetivt spillerne i blandt. Forstået på den måde, at dem der gjorde det bedst på træningsbanen, spillede kampene. Så selvfølgelig vil der være mange gengangere i startopstillingen i morgen mod Fremad Amager til Brøndby-kampen”

“Fremad Amager har nogle træk, der minder om Brøndbys. Det er ikke tilfældigt. Så der vil være nogle positioner i Fremad Amagers spil, som minder om det, Brøndby gør. På den måde kan vi også bruge kampen henad vejen til at finde ud af, hvordan vi står bedst”

Om positive overraskelser i opstarten…
“Det har været rigtig fedt at se en spiller som Andreas Schjelderup, der har været enormt dygtig for U19 i mange kampe, gå op og på mange måder gøre det samme ting i vores kampe. Og vi ser det også på træningsbanen. Så det har været rigtig fedt at følge. Han fik også en bestemt fortjent startplads sidste gang”

“Det har været super-dejligt at se (Emeka score fire mål). Vi har længe følt os nødsaget til at spille med en 9’er, der falder ned i banen. Fordi vi føler, at den der 9’er, som både kan løbe dybt og være angriberen inde i feltet, har manglet lidt. Rothmann har været ramt af skader og uheld, som ellers er en type, der kan de samme ting. Også Bredahl har været ramt af lidt ting og sager”

“Emeka er lidt samme type også. Kan både løbe dybt, kan være angriberen inde i feltet, men kan også droppe lidt ned og linke op med de andre. Og det har han gjort rigtig godt, må vi sige. Nogle flotte mål. Og han har også set god ud til træning, så det er en spiller, der har grebet chancen lidt”

Der er kickoff i morgen klokken 13.00 mod Fremad Amager. Klokken 15.00 starter kampen mod Næstved BK. Vi livestreamer begge opgør på vores YouTube-kanal, hvor der allerede nu ligger et direkte link klar.