Kur om kontraktforlængelse: Vi skal bygge på

Kategorier

foto: fcn.dk

FC Nordsjælland har sikret sig en vigtig kontraktforlængelse, da vores anfører og målfarlige angriber, Camilla Kur, har valgt at forlænge hendes kontrakt med klubben.

Som en af de mest rutinerede spillere i vores kvindesenior trup, er Camilla Kur en meget vigtig spiller både på og udenfor banen. Derfor er det også meget glædeligt, at hun har valgt at forlænge hendes kontrakt med klubben. 

– Jeg har forlænget min kontrakt, da jeg er virkelig glad for at være her. Faciliteterne og setuppet er i top, og samtidig så er ledelsen meget engageret, og de vil hele tiden tage et skridt frem. Det er bare rigtig fedt, at vi kan mærke, at klubben vil holdet rigtig meget, fortæller Kur og fortsætter…

– Jeg har været i mange klubber, hvor der har været et stort herrehold, og selvom kvindeholdet har været nationale mestre og spillet Champions League, så har setuppet ikke fulgt med. Men her i FCN er vi virkelig værdsat, og det får det til at virke som én klub og ikke opdelt. Og det synes jeg er virkelig godt.

– Jeg synes, vi har en virkelig god og talentfuld gruppe piger samlet her. De er fantastiske hver og en, og jeg ser altid frem til at se dem. Jeg tror på, at man med et godt fællesskab vinder endnu mere sammen. Både fordi man trives godt, kan udvikle sig med troen på sig selv og man ved, at ens sidemand vil løbe de ekstra meter for en.

Vores anfører kom til klubben i december 2018 og har lige siden været en stor del af den imponerende udvikling, som holdet har været igennem.

– Det har været en spændende og lærerig tid. Det har været fedt at mærke den hurtige udvikling, som der har været i klubben og på holdet. Der er høje forventninger og målsætninger for os, hvilket vi i første omgang også har indfriet. Men nu bliver det endnu mere spændende, for nu skal vi holde niveauet samt bygge videre, og det glæder jeg mig til at være en del af. 

Med Champions League-kampe, A-landsholdskampe og over 200 kampe i den bedste danske liga, har Kur stor betydning og erfaring på holdet. 

– Jeg håber, at jeg, med min erfaring og rutine, fortsat vil være en spiller, som de unge vil kunne læne sig op ad og sparre med. Jeg vil i hvert fald altid være der for dem både på og udenfor banen. Samtidig håber jeg også, at min vindermentalitet og ærgerrighed vil smitte af på den yngre generation. Jeg håber, at de kan se, at hvis man virkelig vil noget indenfor denne sport, så bliver man nødt til at ofre næsten alt.

Angriberen har både individuelle og kollektive mål for, hvad de kommende år skal byde på.

– Mit mål for mig selv er at blive ved med at bygge på som spiller både med ekstra træning og i styrkelokalet. På holdets vegne handler det her i foråret mest om at få bygget på og få den bedst mulige placering. 

På søndag skal Kur og resten af holdet en tur til Vestegnen, hvor Brøndby er værter for årets anden træningskamp.