Dajan Hashemi: Det hele tiltaler mig

Kategorier

Dajan Hashemi er ny spiller i vores Gjensidige Kvindeliga-trup, og hun glæder sig til at hjælpe klubben frem mod dens ambitioner og mål.

Vores kvindesenior trup har fået tilføjelse af flere spiller i løbet af vinterpausen. Èn af dem er 20-årige Dajan Hashemi. 

Hun startede hendes seniorkarriere i BSF, men efter en vellykket slutrunde med Danmarks ungdomslandshold skiftede hun til svensk fodbold. I Sverige nåede hun at spille for både Linköpings FC og Hammarby.

– Min karriere har været lidt turbulent indtil videre. Jeg valgte at skifte til Sverige som 17-årig efter en slutrunde med ungdomslandsholdet. Det gik egentligt fint i starten, men efter det begyndte det at svinge mere. Derfor føler jeg nu, at det er bedst for mig at komme hjem til Danmark igen, fortæller den 20-årige angriber.

At valget faldt på FC Nordsjælland, var ikke en svær beslutning for hende, da alt i klubben tiltalte hende.

– Hele projektet, ambitionerne og faciliteterne tiltaler mig rigtig meget. Samtidig så kender jeg rigtig mange af spillerne, som kun har snakket godt om både holdet og klubben. 

– Jeg er en meget offensiv og teknisk spiller. Jeg kan godt lide at få bolden i fødderne og spille hurtigt derfra, så det glæder jeg mig til at vise frem for klubbens fans og mine holdkammerater. 

På trods af Dajans unge alder, har hun allerede prøvet meget i hendes karriere. Noget som hun gerne vil give videre til hendes holdkammerater. 

– Jeg håber at kunne tilføje erfarenhed og en masse offensivt spil. Jeg skaber en masse chancer, og har altid været kampafgørende, så det regner jeg også med, at jeg bliver her.

– Jeg har tænkt mig at lære ud af, hvad jeg selv har lært, trods min unge alder. Der er jo mange unge spillere i truppen, så på grund af min erfaring, så skal jeg gå ind og tage noget ansvar på holdet. 

Hashemi spillede hendes første minutter for holdet søndag eftermiddag. Og ifølge cheftræner, Brian Sørensen, så kunne man allerede der se, hvad den unge angriber vil tilføje til holdet.

– Det var dejligt at se Dajan i aktion for klubben for første gang. Her i starten er der fokus på at få hende op i gear igen, da hun har haft en lidt længere pause end de andre på holdet. 

– I kampen i går så vi i flere glimt de gode ting, som hun er så dygtig til. Hun er meget stærk på bolden og har en god pasning fod. Så jeg er sikker på, at det bliver et rigtig godt bekendtskab, og at hun kommer til at få en rigtig god tid her i klubben. 

Også Dajan Hashemi selv mener, at det bliver et godt bekendtskab. Hun er i hvert fald klar i spyttet, hvad angår hendes målsætninger i klubben. 

– Jeg håber på, at vi kommer til at vinde titler sammen, samt blive ved med at udvikle det gode arbejde som klubben allerede har lavet for kvindefodbold. 

Hashemi har optrådt 39 gange for diverse danske ungdomslandshold. 

Den unge angriber har fået nummer 22 i kvindetruppen.