Flemming P. efter flot sejr: Vi skal blive bedre

Kategorier

foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

2021 blev for alvor sparket i gang, da vi i dag spillede vores første træningskamp mod FC Helsingør i Right to Dream Park. Hattrick-helten, Emeka Nnamani, sikrede os en 4-2 sejr, men cheftræner Flemming Pedersen mener stadig, at der er ting at arbejde videre på. 

Vores Superliga-trup skulle for første gang i det nye år prøve kræfter med 90 minutter mod dagens modstander, FC Helsingør. Det var en kold fornøjelse i Right to Dream Park, men det hjalp sejren og et brandvarmt hattrick fra Emeka på. Størstedelen af truppen fik kamptræning, som er et vigtigt step i pre-season.

Efter kampen var cheftræneren, Flemming Pedersen, godt tilfreds, men der er fortsat plads til forbedring forud for forårspræmieren mod Brøndby IF . 

– Det var godt at være tilbage. Det var tydeligt at se, at vi i vores spil er mere organiseret. Vi viste gode intentioner, siger Flemming. 

– I den første træningskamp prøver vi altid at lægge ud med at få så mange kilometer i benene som muligt med højt pres. 

– Man kunne godt se, at der kun er to en halv uge til første turneringskamp. Vi var langt mere struktureret.

FC Helsingør kom ud til kampen for fuld udblæsning, men med tiden fik vi bedre styr på spillet. Det er noget, som holdet længe har arbejdet med. Kamaldeen bragte os foran med et fantastisk mål, som du kan se HER, kort inden pausen. 

Kampen gik som håbet. Som opgøret skred frem, får vi mere og mere kontrol. Vi har haft stort fokus på spillet med bolden og ikke smide den så hurtigt væk. siger Flemming. 

– Der er dog stadig meget at arbejde med, men vi kunne se, at der kom mere ro i løbet af opgøret. Bevægelserne var bedre, men vi har stadig store udfordringer i vores sidste linje. 

I halvlegen blev startelleveren skiftet ud, hvilket gav et par af vores unge drenge muligheden for at spille. Især Emeka, der i dag spillede som topangriber, viste sig frem med hele tre mål i de sidste 20 minutter af kampen. 

– I dag tager Emeka et rigtig godt skridt med sit hattrick. Vi har tidligere manglet at få gjort tingene færdige i vores afslutninger. Så det er et stærkt signal, han sender i dag. Både i sit pres og måden, han holder i bolden, siger Flemming.

– Han er en stor stærk dreng – en “Mini Lukaka”, kalder vi ham. Kan hans teknik og klogskab i spillet blive bedre, så er det afgjort en spiller med et godt potentiale.

– De U19-drenge vi havde med i dag, kommer op, og kan spille med. Så det er rigtig godt. 

Med sejren er der kun to en halv uge af pre-season og tre træningskampe tilbage, inden 3F-Superligasæsonen starter på ny. Udover at komme i kampform er der stadig taktiske aspekter af spiller, som skal forbedres.

– Vi har en udviklingsplan, som vi følger. Den har vi stort fokus på, og vi arbejder videre med tre hovedområder, siger Flemming.

– Vi har lavet en plan om at forbedre vores spil med bolden og timingen i vores høje pres. Når vi vinder bolden, skal vi blive bedre til ikke at smide den væk med det samme. 

– I sidste ende kommer præstationerne og resultaterne også.

Du kan se alle målene, Emekas hattrick og Kamaldeens supermål fra dagens træningskamp HER.

Vores anden træningskamp mod Viborg bliver allerede spillet på fredag klokken 14.30. Kampen vil blive spillet over tre halvlege af 45 minutter. Der er ikke adgang for tilskuere, men vi livestreamer naturligvis opgøret på vores YouTube-kanal.

Hele programmet for januar måned kan du se lige HER, og listen over de resterende tre træningskampe og spilletidspunkter finder du HER.