Brian Sørensen: Vi så mange gode ting

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

På trods af et 0-3 nederlag, så var cheftræner, Brian Sørensen, fint tilfreds med præstationerne fra hans spillere. 

Søndag eftermiddag spillede vores kvindesenior deres første træningskamp i denne preseason. Næsten alle spillere kom i aktion og fik ifølge cheftræner, Brian Sørensen, vist sig flot frem.

– Jeg synes, at det var fint. Vi så en masse af de ting, som vi har arbejdet med her i opstarten, og det var det vigtigste for os i dag. 

– Resultatet er ikke det vigtigste. Den måde som deres mål kommer på, er hvad der kan ske i en træningskamp. Vi skifter en masse spillere til de sidste 30 minutter, men de spillere går ind og gør de ting, som vi gerne vil. Så det var godt at se.

– Så snart vi får vores midtbane og forsvar til at forstå relationerne godt nok, så tror jeg, at vi bliver rigtig svære at spille i mod.

Inden kampen havde holdet sat sig et mål om at sætte sig tungt på bolden, hvilket cheftræneren følte, at de fik indfriet.  

– Vi havde et mål inden kampen om, at vi ville have en boldbesiddelse på 70%, og det tror jeg, at vi lykkedes fint med. Så nu handler det om, at vi skal have finjusteret de ting, som vi arbejder med. Vi kunne selvfølgelige også have scoret et par mål i dag, men HB Køge kendte besøgstiden, og det gjorde vi ikke. Men jeg er rigtig positiv omkring den måde, som vi greb kampen an på i dag. 

Holdets udtryk er i højsædet i denne opstart, og i forhold til det var der også fremskridt at spore. 

– Vi var både gode i vores presspil og vores opbygendespil, så på de to parametre er jeg rigtig, rigtig tilfreds. 

– Samtidig er det også klart, at alt ind imellem de to faser skal vi blive bedre til. Relationerne og positionerne skal være skarpere. Vi spiller stadig lidt for mange fifty-fifty-bolde, hvilket vi ikke vil have. Så det skal vi have arbejdet på. Men alt i alt er jeg fin tilfreds med, hvad jeg så i dag, afslutter Brian Sørensen.

Hvis du missede dagens kamp, så kan du se den her.

Næste træningskamp for holdet er på søndag, når Brøndby IF er værter.