Brian Sørensen: Der var mange lyspunkter

Kategorier

foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

Dagens træningskamp endte 1-1, og endnu engang var Brian Sørensen meget glad, for det han så. 

Søndag formiddag spillede vores kvindesenior deres anden træningskamp i denne opstart, da de tog turen til Vestegnen, hvor Brøndby ventede.

Kampen endte 1-1 efter en meget flot og dominerede præstation fra spillerne. Så ikke overraskende var cheftræner, Brian Sørensen, meget tilfreds efter kampen. 

– Jeg så en masse lyspunkter igennem kampen. Specielt den første time var det rigtig godt – vi formår at holde i bolden, spille igennem dem og skabe chancer. Det sidste kvarter i kampen blev lidt rodet for os, men det er jo meget tit det, som sker, når man skifter meget på holdet, siger Sørensen og fortsætter.

– Men generelt synes jeg, at vi var i teten gennem kampen. Det er aldrig nemt at spille mod Brøndby, da vi jo alle kender til deres kvaliteter. Så derfor var det meget positivt at se, at vi var dominerende på bolden, og at vores pres sad rigtig godt. Så hele vejen rundt var det meget positivt, Vi så mange af de ting, som vi har arbejdet på gennem opstarten, så der er rigtigt fedt at se. 

I sidste uge var vores cheftræner meget tilfreds med både presset og det opbyggende spil, men i den kamp manglede der lidt på midten af banen. Det synes han dog, at han fik set rigtig godt i dag.

– Det fungerede meget godt. Kühl og Littau spillede begge rigtig godt. De var i princippet i undertal inde på midten, men alligevel formåede de at dominere, så det var super godt, afslutter en glad cheftræner.

Dagens mål blev scoret af Ashley Riefner

Næste kamp er på søndag, når Fortuna Hjørring kommer på besøg.