Ashley Riefner: FCN kan give mig mere end kun fodbold

Kategorier

Vores kvindesenior er blevet endnu en dygtig kantspiller rigere med tilføjelsen af amerikanske Ashley Riefner.

Ashley Riefner er kommet i FCN efter fem år i finsk fodbold, hvor hun repræsenterede PK 35 Vantaa, HJK og Åland United. Før hendes tid i Finland, gik hun på University of Richmond i delstaten Virginia.

Vores nye kantspiller føler selv, at hele hendes liv har foregået omkring fodbold, hvilket har givet hende en masse som person.

– Jeg føler, at hele mit liv har handlet om fodbold, så derfor betyder det selvfølgelig rigtig meget for mig. Jeg har ofret meget for at være her i dag, så det er uden tvivl en af mine helt store passioner. Når jeg har en fodbold imellem fødderne, så føler jeg en stor glæde, og det er nok også derfor, at jeg stadig spiller. 

– Samtidig møder man en masse forskellige mennesker og ser mange forskellige ting, så for mig er det en gave i livet.

Efter fem år i Finland, er hun nu rigtig glad for at prøve sig af i en ny klub med nogle helt andre værdier, end hvad hun har været vant til. 

– Det er virkelig fedt at være her. Jeg er kommet her, da jeg føler, at klubben er et godt sted for mig at udvikle ikke kun mit fodboldspil, men også generelt som person. Samtidig er det også spændende at være et sted, hvor der virkelig bliver taget hånd om én, og hvor klubben går meget op i kvindefodbold. 

– Jeg bor på hotellet, så jeg føler mig som en professionel fodboldspiller. Alt omkring klubben er meget professionelt, så det glæder jeg mig til at virkelig at blive en del af dette miljø. 

– Jeg synes, det er fedt, at klubben har fokus på, at spillerne selv skal finde ud af, hvad de vil med deres liv. At man kan se Right to Dream banneret på stadion gør også, at man føler, at der er et større budskab omkring alt i klubben. Derfor tror jeg også, at jeg i løbet af min tid her også vil kunne finde ud af, hvad jeg vil, når fodbolden engang skal lægges på hylden, afslutter Riefner.  

Vores cheftræner, Brian Sørensen, er også glad for tilføjelsen af den 27-årige amerikaner. 

– Ashley er en spiller lige efter vores spillestil. Hun er meget dynamisk, teknisk dygtig, hårdtarbejdende og udfordrende i hendes spil. Hun var en stor profil i den finske liga, da hun spillede for Åland United. Så det er klart, at hun er en rigtig god tilføjelse til truppen. Derudover har hun en rigtig god vindermentalitet og er en rigtig god person, afslutter vores cheftræner.

Riefner og resten af vores kvindesenior er tilbage på banen igen på søndag, når de tager turen til Vestegnen, hvor Brøndby venter.