THROWBACK | FC KØBENHAVN HJEMME

Kategorier

I søndags led vi en snævert nederlag i Haderslev, men på søndag er vi tilbage, hvor vi er bedst. På søndag kommer FC København nemlig på besøg i Right To Dream Park, hvor vi skal forsøge at forlænge vores flotte stime på hjemmebane.

Vores to legender, Henrik Kildentoft og Bajram Fetai, snakker ikke meget om deres minder fra hjemmekampene mod FCK, men en stikker dog ud for Kildentoft – nemlig hans første officielle kamp for FC Nordsjælland. 

Fetai husker den dog ikke lige så godt, da han slet ikke var udtaget den præcis denne kamp. Kildentoft mener dog, at han stod bag den manglende udtagelse.

Henrik: “Det er jo så en anden sjov historie – for det er jo mig der siger, at du ikke skal udtages.”

Bajram: “Tak for det! Jeg har lige hentet dig til klubben. Lige været med til at sige til Wiggo (Morten Wieghorst): “Ham der han er god, hent ham ind”. Jeg kan huske vores første træningskamp, hvor jeg udefra bænken råber “Godt Kild! Sådan Kild! Det kører!”. Og så er jeg ikke udtaget. Kildentoft har ikke udtaget mig. 

Henrik: “Men vi vinder!”

Bajram: “Og ved du, hvem der scorer? Issey Nakajima-Farran!”

God fornøjelse!