R1+O: Nicklas Steensgaard: Det var en vigtig sejr for min selvtillid

Kategorier

Foto: Noah Thielemann

Nicklas Stensgaard er en af vores mest rutinerede FIFA-spillere. Efter at have deltaget i de første to sæsoner af eSuperligaen, måtte han dog overvære de næste to sæsoner hjemmefra. Nu er han tilbage i sæson 5.

Nicklas Stensgaard, bedre kendt som Niller, er holdets mest rutineret og også en af de mest rutinerede spillere i eSuperligaen. Trods en lang karriere og deltagelse i de første to sæsoner af eSuperligaen, måtte han dog følge eSuperliga sæson 3 og 4 på sidelinjen. Nu er han tilbage i ligaen igen, hvilket han er meget glad for.

– Det var ikke ligeså sjovt at se eSuperliga sæson 3 og 4 hjemmefra og ikke deltage som spiller, da jeg selv følte, at jeg havde niveau til at spille med. Jeg er dog glad for at være tilbage i eSuperligaen igen, og jeg er meget taknemmelig over at få denne mulighed i FC Nordsjælland.

– Det har dog ikke været den bedste personlige præstation for mit vedkommende i denne sæson, hvilket jeg er meget skuffet over. Jeg er ofte meget kritisk overfor mig selv, og der har desværre været meget at være kritisk over i nuværende sæson.

Det er kun blevet til seks point efter 10 runder af eSuperligaen i nuværende sæson for vores FIFA hold, men Niller tror stadig på top-12, selvom han ved, at det ikke bliver nemt.

– Holdets præstation har også været meget skuffende både resultatmæssigt og spillemæssigt. Jeg ved, at vi har et højere niveau, end hvad vi har vist i eSuperligaen. Vi har dog vist nogle gode takter i momenter, hvilket giver os forhåbninger for de resterende kampe.

– Jeg tror, at vi har manglet selvtilliden, hvilket afspejler sig i vores resultater. Dog tror jeg også, at seneste uge har givet os selvtilliden tilbage, hvor vi vinder den ene kamp og spiller godt op med AGF.

– For at få selvtilliden tilbage har jeg spillet en masse FIFA-kampe og set en masse livestreames af dygtige spillere, hvor jeg har fokuseret på de ting, der lykkedes for dem. Jeg har godt kunne mærke, at det har været længe siden, jeg sidst var på eSuperliga scenen.

– Det var en forløsning, at vi vandt i tirsdags. Det var en virkelig vigtig sejr, da FC Helsingør er en direkte modstander til top-12. Derudover var det også en vigtig personlig sejr for min selvtillid. Det var dog meget ærgerligt, at vi ikke fik point med fra kampen mod AGF i onsdags, da jeg følte, at vi fortjente minimum et point.

– Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver svært at komme i top-12, og at vi skal have nogle resultater til at gå med os, men jeg tror på top-12. Det gør jeg virkelig, afslutter Niller.

 


 

eSuperliga

I sidste uge:

Sidste uge stod på to opgør mod to hold, som er vores direkte modstandere til top-12. Her blev det til tre point i første kamp mod FC Helsingør og et smalt nederlag til AGF efter en meget nervepirrende kamp.

Tirsdags: FC Nordsjælland 4-2 FC Helsingør
(JoeFromDenmark 2-1 TeamHajj) – (Niller 2-1 Zaka)

Onsdags: FC Nordsjælland 2-3 AGF
(JoeFromDenmark 1-2 Wiboe) – (Niller 1-1 Jenner)

Nuværende uge:

Vi går en meget spændene uge i møde, da vi er pressede på point, og vi møder to stærke hold.

Tirsdag: 

I dag møder vi Randers FC, som på nuværende tidspunkt ligger på andenpladsen i tabellen a point med førstepladsen. Kampen bliver spillet klokken 17.00 og bliver vist på Viaplay.

Onsdag:

I morgen står den på endnu en svær opgave, når vi møder SønderjyskE, som er tabellens nuværende fjerdeplads og med a point med førstepladsen. Kampen bliver spillet klokken 21.00 og bliver vist på Viaplay.

Bliv klogere på stillingen og kampprogrammet HER.

 


 

FIFA ULTIMATE TEAM

Weekend League

Weekenden stod på endnu en FUT Champions for drengene. Her blev det til henholdsvis Elite 1, Elite 2, Elite 2 og Guld 1.

Luka: 28-2

Niller: 25-4

JoeFromDenmark: 25-5

JG3520: 21-8