Laura Lillholm Petersen forlænger sin kontrakt

Kategorier

foto: fcn.dk

FC Nordsjællands kvindesenior sikrer sig endnu en kontraktforlænge. Nu med Laura Lillholm Petersen.

Laura Lillholm Petersen skiftede fra OdenseQ til FC Nordsjællands kvindesenior i februar 2020. Nu forlænger hun sin kontrakt, hvilket hun er meget stolt over.

– Jeg er utrolig stolt og beæret over at spille i en klub som FC Nordsjælland. Jeg var ikke et sekund i tvivl omkring min beslutning, da jeg føler, at jeg har udviklet mig utrolig meget på de ni måneder, jeg har været i klubben, og jeg er sikker på, at det er her, jeg kan udvikle mig mest.

– Det er nogle utrolig dygtige holdkammerater og mennesker omkring holdet, som jeg glæder mig til at arbejde videre med i næste sæson.

– Jeg er virkelig glad for de virkelig gode faciliteter og det professionelle setup, som klubben har. Jeg er bare utrolig stolt over at være en del af klubben, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre både fans og klubben stolte, afslutter Laura Petersen.

Vores kvindesenior går på juleferie på lørdag, og vender først tilbage i begyndelsen af det nye år.