Kurland: Skarpheden manglede i anden halvleg

Kategorier

Foto: FCN

I dagens topbrag i Ikast måtte vores U19-drenge desværre se sig slået med 4-2, trods en rigtig flot første halvleg.

Der var lagt op til en rigtig fodboldfest i Ikast i dag, da U19-Ligaens nummer et og to mødtes i en direkte kamp om førstepladsen.

På trods af en hurtig scoring fra FC Midtjylland, så spillede vores drenge en fremragende første halvleg, hvor de virkelig sad på kampen.

Præcis den første halvleg er cheftræner, Kasper Kurland, meget tilfreds med.

– Vi spiller en rigtig flot første halvleg. Drengene gjorde præcis, som vi havde forberedt. Så det var vi meget tilfredse med. Vi scorer to virkelig flotte mål og havde chancer til at lave flere. Men generelt lykkedes vi rigtig godt med tingene i første halvleg.

Anden halvleg blev dog ikke helt som den første, da FCM formåede at score tre mål og dermed lukke kampen, inden den rigtig blev spændende.

– I anden halvleg synes jeg egentlig, at vi også har fint fat i det. De laver lidt om i deres formation, men vi synes stadig, at vi kom fint igennem og kreerede nogle gode chancer. Vi have en stor chance til at score til 3-1, og hvis vi havde scoret der, så tror jeg også, at vi havde vundet.

– Men efter det gik der 30 sekunder, og så scorede de i den anden ende. Det er selvfølgelig det, som sker i fodbold, når man ikke udnytter sine egne chancer. Men når vi ser på situationen igen, og vi ser, at vi ikke er skarpe nok i vores positioner og returløb, så bliver det selvfølgelig et afgørende øjeblik.

– De scorer to mål mere inden for 18 minutter. Der er det selvfølgelig klart, at vi skal være bedre – der var vi ikke skarpe nok. Det var klart udfalds givende for kampen, afslutter Kurland.

Vores målscorer i dag var Jesper Dickman og Andreas Schjelderup.

Dagens kamp var den sidste for vores U19-drenge, der, trods dagens nederlag, har haft en rigtig flot første halvsæson. Dermed er der virkelig lagt op til et meget spændende forår i toppen af Ligaen.