Kathrine Kühl: Kontraktforlængelsen betyder meget

Kategorier

foto: fcn.dk

FC Nordsjællands kvindesenior sikrer sig en kontraktforlængelse med blot 17-årige Kathrine Møller Kühl.

17-årige Kathrine Kühl startede sin fodboldkarriere i Hillerød FC i en alder af 5 år. Efter ni år i Hillerød FC flyttede hun til FC Nordsjælland i 2018, og nu forlænger hun sin kontrakt.

– Jeg er både meget glad og taknemmelig for, at FC Nordsjælland tror på mig, for jeg er utrolig stolt over at repræsentere klubben.

– Jeg tror på, at FC Nordsjælland er det rigtige sted for min udvikling. Klubben har det perfekte set-up med gode faciliteter og mennesker omkring klubben. Man kan mærke, hvor passionerede alle i klubben er, hvilket motiverer mig super meget.

– Jeg føler mig både priviligeret over at spille i Gjensidige Kvindeliga, samt at spille med og mod de bedste i landet. Mine rutinerede holdkammerater er en stor inspiration for mig, og jeg prøver at suge så meget læring til mig som muligt. De er meget hjælpsomme både på- og udenfor banen. Jeg glæder mig til at tilbringe mine kommende år sammen med dem.

– Os spillere i kvindesenior har rige muligheder for at udvikle os. Vi er pakket godt med nogle gode trænere såsom fysisktrænere, fysioterapeuter og mentaltrænere, hvilket gør det hele endnu mere professionelt.

– Jeg er så glad for at være i klubben, og jeg glæder mig meget til at komme i gang igen efter nytår, afslutter Kathrine.

Ved siden af fodbolden er Kathrine i gang med sin gymnasielle uddannelse på Frederiksborg Gymnasium, som hun efter planen vil afslutte i sommeren 2022.

Kathrine og FC Nordsjællands kvindesenior havde årets sidste træningspas i lørdags og er tilbage igen på træningsbanen i starten af det nye år.