Døhr i startopstillingen: Jeg er tilbage

Kategorier

Foto: Gonzales Foto / Dejan Obretkovic

Efter to måneders fravær var Mads Døhr Thycosen igen tilbage i startopstillingen, da vi i går spillede mod FC København i Right to Dream Park. På trods af det ærgerlige 0-1 nederlag glæder højrebacken sig over at være tilbage og tilmed spille alle 90 minutter. 

– Flemming, du skifter mig ikke ud – Ikke så tidligt. Jeg skal nok sige til, når jeg vil ud. 

Sådan råbte Mads Døhr Thycosen til vores træner, Flemming Pedersen, da der var spillet en time af gårsdagens hjemmekamp mod hovedstadsklubben. Døhr fik blot seks minutter mod SønderjyskE i sidste weekend efter sit fravær, men i går drømte han om mere. 

– Der har været lidt tvivl i den her uge om, hvor langt tid jeg kunne spille. Flemming havde sagt, at han var glad, hvis jeg kunne holde 60 minutter. Jeg kunne se, at ‘Lykke’ stod klar derude, fortæller forsvarsspilleren.

– Så siger jeg til Flemming, at jeg langt fra var færdig. Jeg følte, at jeg var inde i et godt flow og havde det godt. Selvfølgelig havde jeg respekteret, hvis han havde taget mig ud. 

– Men jeg går altid ind til en kamp med et mål om at spille 90 minutter. Det gør de fleste fodboldspillere, men som sagt så følte jeg, at jeg var ovenpå. Min reaktion viste måske noget vilje. Jeg ville gerne bane vejen for holdet, gå forrest og vise, at jeg er tilbage.

Det har været en hård periode for Døhr, der først var ude på grund af hofteproblemer. Da han så småt var på vej tilbage igen fik han Covid 19, hvorfor han måtte være sengeliggende. Derfor var han glad for at være tilbage blandt de 11 udvalgte til startopstillingen og endda spille hele kampen. Det har givet vores nummer to blod på tanden.

– Det betød rigtigt meget at være tilbage. Der er ingen tvivl om, at dem, der kender mig, ved, at det har været en frustrerende periode de sidste to måneder, siger højrebacken.

– Det er det, som man er fodboldspiller for. Jeg kunne mærke kampfølelsen omkring holdet, og det er det, jeg lever for.

– Jeg har ikke alle de kampe i benene, som de andre har. Når man kommer på den her tid af sæsonen, så begynder folk at se frem til en ferie, men der er jeg ikke. Så for min skyld kunne vi godt fortsætte julen over, fordi jeg føler mig fit og klar til at yde.

Kampen i går mod FC København var årets sidste i Right to Dream Park. Det var 90 minutter, der bølgede frem og tilbage, hvor vi desværre ikke var i stand til at få bolden ind forbi københavnerens mål. 

– Jeg synes egentlig, at vi spiller en meget fin kamp, hvor vi spiller lige op med den største klub i Danmark. Det var en god præstation, men resultatet blev ikke, som vi håbede, siger forsvarsspilleren.

– Over hele linjen i går var der mange gode ting, men vi mangler lige det allersidste. Sådan var det personligt for mig, og sådan synes jeg også det var for holdet. Det fokus, vi har på holdet, er, at vi har tabt to, og det skal ikke blive til tre. 

– Der er altid noget at bygge videre på. Heldigvis får jeg en hel uges træning mere, hvilket betyder endnu flere offensive løb og forhåbentlig mere kvalitet i de afgørende perioder.

Efter to nederlag i træk fortsætter vi jagten på top-6, når vi i næste spillerunde drager mod Herning, hvor vi spiller mod Døhrs tidligere klub, FC Midtjylland. De forsvarende mestre indtager en foreløbig andenplads, inden de i aften møder OB på udebane. 

– Vi har mødt FC Midtjylland et par gange, siden jeg skiftede, så det er en kamp ligesom alle andre. De kommer fra et Champions League-gear, så det bliver uden tvivl en svær opgave, siger højrebacken. 

– Jeg er dog sikker på, at vi har det, der skal til for at gøre ondt på dem. De kommer i et uhyggeligt højt pres, så det skal vi kunne hamle op med. Hvis vi kan det, så har vi også kvaliteten til at spille uden om dem. 

På mandag d. 21 december spiller Døhr og resten af 3F Superliga-truppen årets sidste kamp, når vi møder FC Midtjylland i MCH Arena. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 19:00.

Husk at læse cheftræner Flemming Pedersens nedtakt fra gårsdagens opgør – Det kan du gøre HER