Ásla Johannesen forlænger sin kontrakt

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Da vi for tre år siden præsenterede FC Nordsjællands kvindeprojekt, dukkede Ásla Johannesen op til en åben træning. I dag er hun den kvindespiller der har været i klubben i længst tid, og nu forlænger hun sin kontrakt.

Som 21 årig tog Ásla Johannesen en chance og flyttede fra Færøerne til Danmark. Hun havde netop hørt omkring FC Nordsjællands kvindeprojekt, hvor hun efterfølgende har været med til at rykke klubbens kvindesenior op i landets bedste række efter fire oprykninger i træk.

Ásla har lige siden opnået 50 turneringskampe for klubben og nu forlænger hun sin kontrakt.

– Det betyder rigtig meget for mig at forlænge min kontrakt med FC Nordsjælland. Det har været en kæmpe ære at spille for klubben helt fra dag et og til nu, og jeg er sikker på, at det kommer til at fortsætte sådan i fremtiden.

– Vi spiller på Right to Dream Park og træner i de her flotte omgivelser, vi opholder os frit i akademiet, hvor vi må benytte os af de fantastiske styrketræningsfaciliteter. Vi får jo næsten alt, hvad vi beder om. Så jeg kan virkelig ikke klage over vilkårene i klubben.

– Jeg valgte i sin tid at skifte til FC Nordsjælland, fordi klubben præsenterede i sin tid det nye kvindeprojekt, som jeg synes var utrolig fedt og fandt meget interessant.

– Derefter er det kun gået en vej, og det har været så godt i klubben. De virkelig gode faciliteter og muligheder klubben tilbyder og alle på- og omkring holdet, har været med til at løfte kvindefodbolden i Danmark, hvilket har været med i mine overvejelser af min kontraktforlængelse.

– Jeg føler, at FC Nordsjælland er mit hjem med den tryghed, jeg har, når befinder mig i klubben. Det kunne være så fedt at opnå de 100 kampe for klubben. Så skal mit navn op og hænge på en væg, afslutter Ásla med et grin.

Ásla og resten af vores kvindesenior er gået på juleferie og er tilbage i starten af det nye år.