Sofie Tranholm med kontraktforlængelse

Kategorier

Foto: fcnd.k

Vores kvindesenior sikrer sig kontraktforlængelse med Sofie Tranholm efter tre år i klubben.

Sofie Di Tranholm Nielsen skiftede fra Hillerød FC til FC Nordsjælland tilbage i slutningen af 2017. Nu har hun skrevet under på en kontraktforlængelse, som hun er meget glad og stolt over.

– Det betyder rigtig meget for mig at forlænge med klubben. Jeg er utrolig glad og stolt over det her. For mig betyder det, at der er en gensidig tillid fra klubbens side, hvilket jeg er utrolig taknemmelig for.

– Og så er jeg meget glad for at være her. Jeg har det rigtig godt med mine holdkammerater og klubben.

– Jeg er også meget glad for FC Nordsjællands håndtering af kvindefodbolden, og at klubben bidrager til udviklingen af kvindefodbold generelt. Det betyder meget for mig, hvad de gør for os, og at vi får den opmærksomhed, som de giver os.

– Jeg synes, at jeg har udviklet mig godt i klubben. Både som spiller og som person. Faciliteterne og menneskerne omkring klubben er virkelig gode, og det har haft stor påvirkning på min udvikling. Jeg tror på, at jeg kan udvikle mig endnu mere her, hvilket jeg også vægter højt, afslutter Sofie.

Kom og ønsk Sofie tillykke på næste lørdag, når vores kvindehold spiller årets sidste hjemmekamp klokken 14.00 i Right to Dream Park mod FC Thy – Thisted Q. Billetinfo kommer i løbet af næste uge.