Reserveligaen lukkes ned for resten af efteråret 2020

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Den aktuelle COVID-19-situation gør, at klubberne – og dermed turneringerne – er ekstra sårbare overfor smitte og smittespredning. Derfor meddeler Divisionsforeningen, at Reserveligaen for resten af efteråret lukkes ned pr. dags dato.

Reserveligaen er en uofficiel turnering uden op- og nedrykningsmæssige konsekvenser. Turneringen er kendetegnet ved, at klubberne bruger et mix mellem overskydende spillere fra 1. senior truppen, U/19 spillere og i en del tilfælde også prøvespillere fra andre klubber. Da også trænerstaben og hjælpere omkring holdet kan være et mix på tværs af holdene i en klub, vurderes det, at en nedlukning af turneringen resten af efteråret kan medvirke til at begrænse smitterisikoen relateret til de professionelle turneringer.

Vi manglede at spille to kampe i denne halvsæson af Reserveligaen mod hhv. Brøndby IF og FC København, som altså IKKE vil blive afviklet.

Når efterårssæsonen af 3F Superligaen, 1. division og Sydbank Pokalen er blevet afviklet, vil Divisionsforeningen tage stilling til format og puljeindeling for Reserveligaen i foråret 2021.