R1+O: Jonathan Gustavsen debuterer i eSuperliga

Kategorier

Det har ikke været den bedste sæsonstart for vores FIFA-hold i eSuperligaen. JG3520 fik sin eSuperliga debut i seneste runde, som medførte, at alle vores fire FIFA-spillere nu har været i aktion efter seks runder af ligaen.

eSuperligaen blev skudt i gang den 3. november 2020, hvor det indtil nu er blevet til seks kampe for vores FIFA-hold. Det er kun blevet til en enkelt sejr efter de første seks runder, men intet er afgjort endnu, da der stadig er otte runder tilbage af grundspillet.

Målet er at få en playoff kamp ved at ende i top-12 efter grundspillets sidste runde, og herefter kvalificere os til Finals med en sejr i playoff kampen.

JG3520, der er bedre kendt som Jonathan Gustavsen, er en af de fire drenge, som fuldender vores FIFA-hold, og for ham, var seneste runde meget speciel, da han fik sin debut i eSuperligaen.

– Det var en virkelig fed oplevelse at få debut i eSuperligaen. Det er som en drøm, der gik i opfyldelse, fordi jeg har virkelig arbejdet hårdt de seneste par år på, at blive en bedre FIFA-spiller. At få debut på Danmarks største scene var en form for accept for mit hårde arbejde. Jeg synes, det er stort, og jeg er utrolig stolt over, hvor langt jeg er nået på de få år, jeg har gået op i FIFA.

– At repræsentere FC Nordsjælland i min eSuperliga-debut er for mig prikken over i’et. Jeg er meget stor fan af klubben, og jeg har været det siden, jeg var helt ung. Som fodboldelsker har det altid været en drøm for mig at repræsentere FC Nordsjælland på en fodboldbane. Nu blev det på den virtuelle bane, hvilket også har været en drøm de seneste par år. Jeg føler mig meget beæret og taknemmelig for at få den mulighed.

– Jeg er meget taknemmelig over at være en del af holdet, og jeg forsøger bare at bidrage med, hvad jeg kan og lære fra de mere rutinerede fra holdet.


eSuperliga

I sidste uge:

Sidste uge stod igen på to runder af eSuperligaen. Desværre blev det til nul point efter en meget tæt kamp mod Hobro IK i tirsdags og et stærkt spillende Vejle-mandskab i onsdags.

Tirsdags: FC Nordsjælland 4-5 Hobro IK
(Luka 1-4 Kølbæk) – (JoeFromDenmark 3-1 Lynge)

Onsdags: FC Nordsjælland 4-11 Vejle Boldklub
(JG3520 1-4 Arrow) – (Niller 3-7 Skifter)

Denne uge:

Tirsdag

I dag skal vi forsøge at rejse os igen efter de to nederlag i sidste uge. Dagens modstander er tabellens nuværende fjerdeplads, FC Midtjylland. Kampen bliver spillet klokken 18.00, og bliver vist på TV3 Max og Viaplay.

Onsdag

I morgen står det på endnu en svær opgave, da modstanderen er tabellens nuværende femteplads, FC København. Kampen bliver spillet klokken 21.00 og bliver vist på Viaplay. Bliv klogere på stillingen og kampprogrammet HER.


FIFA ULTIMATE TEAM

Weekend League

Weekenden stod på endnu en Weekend League for alle fire spillere. Her blev det til henholdsvis en Elite 3, Elite 2, Elite 2 og en Elite 1.

Niller: 23/30 WINS

JoeFromDenmark: 26/30 WINS

Luka: 25/30 WINS

JG3520: 27/30 WINS

Næste weekend står på en kvalifikationsturnering udover Weekend League. Kvalifikationsturneringen er en onlineturnering, hvor man kan opnå Pro Points i forhold til ens placering, der i sidste ende kan have stor indflydelse på ens kvalifikation til FIFA eWorld Cup.

GG.