Pete efter første assist: Kæresten skylder middag

Kategorier

Foto: Noah Thielemann

Peter Vindahl brillerede i målet i gårsdagens hjemmesejr mod AGF, da han vendte tilbage i startopstillingen efter en pause væk fra banen. Det var en forløsning at være tilbage, fortæller vores lange keeper.

Efter en uvildigt pause i et par uger, var “Pete” tilbage i buret i søndagens kamp mod AGF. Det var en underholdende affære, der bød på mange chancer i begge ender, men vi endte med at nappe en sejr på 3-1.

– På nogle måder var kampen selvfølgelig lidt hektisk. Vi starter helt fantastisk med at komme hurtigt foran 2-0. Selvom de scorer rimelig hurtigt efter, så synes jeg faktisk, at vi holder dem fra de helt store chancer. Vi forsvarer rigtig godt på de mange høje bolde, som de smider ind i feltet.

– Udover det viser vi kvalitet på meget afgørende tidspunkter, og det er, tror jeg, hvad der gør forskellen. 

– Jeg vil sige, at vi forventede ikke at score to mål inden for tre minutter. Men det viser også bare, hvor hurtigt tingene kan gå, og det gav selvfølgelig et lidt andet kampbillede, end vi havde forventet. 

– Men selvom de får reduceret forholdsvis hurtigt, så synes jeg, at vi håndterer det fint. Vi forsvarer rigtig godt, og det var også en af grundene til, at vi vandt. 

Pete har været fast mand i målet hele sæsonen, men grundet en positiv Covid-19-test missede han den seneste udekamp mod AaB samt pokalkampen i Hvidovre. Derfor var motivationen ekstra høj før gårsdagens kamp. 

– Det var skønt. Det sætter virkelig tingene i perspektiv, når man ikke kan få lov til at gøre det, som man elsker. Så motivationen har været tårnhøj lige siden, jeg kom tilbage. Så det var bare rigtig dejligt at være tilbage derinde igen. 

– Og at krone det med en sejr over AGF rundede hele denne periode med Corona rigtig godt af. 

– Det har været den mest kedelig uge i mit liv. Jeg tror, at jeg har gennemført Netflix. Der var ikke meget af lave, specielt fordi min kæreste også var derhjemme, men hun var ikke smittet, så vi blev nødt til at holde afstand. 

Igennem kampen havde Pete flere store redninger på afgørende tidspunkter, og udover det spillede han også en stor rolle i målet til 2-0, da han med et fantastisk udspark spillede Kamal fri på AGFs banehalvdel. 

– Jamen jeg synes, at det var fint. Det med at stå og tale om sig selv er altid lidt specielt, men jo, jeg synes, at jeg gjorde det godt. Vi skal selvfølgelig have analyseret kampen, men jeg synes, at jeg bidragede med de ting, som jeg skal. Så jeg synes, at det var en god kamp. 

– Det var min første assist som senior, men ikke første gang i karrieren. Det er skidefedt, at være med til også at kunne bidrage til det offensive spil og ikke kun det defensive. Så at være med til begge dele er altid dejligt. 

– Min kæreste sagde, at hun ville give en middag, hvis jeg fik en assist, så det var en lille ekstra motivationsfaktor. Jeg er glad for, at Kamal sparkede den ind, så nu glæder jeg mig til at komme ud og spise. 

Efter seks kampe uden nederlag i ligaen befinder vi os nu på 4. pladsen i Superligaen. Og ifølge Pete er der ingen grund til, at vi kigger os tilbage fra nu af. 

– Generelt synes jeg, at vi altid kigger fremad. Jeg synes ikke, at der er nogen grund til at kigge på, hvad der sker bag os. Men jo, vi har gang i en stabil periode. Vi er ubesejret i seks kampe, og det er en god base at bygge ud fra. Vi viste også, at når vi sætter tingene sammen ud fra en solid defensiv præstation, så giver det også tre point. 

I den kommende weekend venter dog igen en direkte konkurrent i kampen om top seks, når vi gæster SønderjyskE i Sydbank Park. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 14.00.