Magnus Kofod og Ivan Mesik spiller U21 i aften

Kategorier

Foto: Gonzales Foto / Dejan Obretkovic

FC Nordsjællands Magnus Kofod Andersen (8) set i 3F Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og Vejle BK i Right to Dream Park d. 08.11.2020.

I denne landskampspause har vi to spillere fra Superliga-truppen, som er ude og repræsentere deres landshold. Det drejer sig om Magnus Kofod, der er på tur med det danske U21-landshold, og Ivan Mesik, der er samlet med det slovakiske U21-landshold.

Begge lande spiller i aften sidste kamp i deres EM-kvalifikationsgruppe:

Ivan og Slovakiet spiller klokken 17.00 på hjemmebane mod Lichtenstein i gruppe 2. Gruppen er afgjort, hvor Frankrig og Schweiz har været altdominerende og topper med 12 point ned til nærmeste forfølger. Slovakiet ender på en fjerdeplads uanset dagens resultat.

Magnus og Danmarks U21-drenge spiller klokken 19.30 på udebane mod Rumænien i gruppe 8. Denne gruppe er også afgjort, da Danmark med en sejr i sidste runde sikrede sig EM-billetten.

Det danske U21-landshold kan ses på 6’eren i aften, hvor udsendelsen starter et kvarter før kickoff. I truppen finder man også vores tidligere stopper, Victor Nelsson, som altså også kan følges i aften.


I morgen spiller det danske A-landshold gruppefinale i Nations League, når der venter en svær udekamp mod Belgien. Der er kampstart klokken 20:45 på Kanal 5. Med i truppen er blandt andet vores gamle drenge Mathias Jensen og Mikkel Damsgaard.

Sidstnævnte fik i øvrigt A-landsholdsdebut i sidste uge i kampen mod Island. Det samme gjorde Andreas Maxsø og Victor Nelsson.