Kvindeliga: Dagens modstander: Kolding Q

Kategorier

Sofie Di Tranholm under seneste indbyrdes opgør i mod Kolding Q.

I dag skal vores kvindehold forsøge at tage revanche i mod Kolding Q. Vi tabte desværre seneste indbyrdes kamp tidligere i sæsonen, men i dag er der returkamp i Right to Dream Park.

I dag tager vores kvindehold hul på 12. runde af Gjensidige Kvindeliga, hvor dagens modstander er Kolding Q.

Kolding Q har haft en fin sæson med henholdsvis fem sejre og fem nederlag, og et uafgjort resultat. Det har givet dem i alt 16 point og en nuværende femteplads, hvilket er 2 point efter vores kvindehold på fjerdepladsen med 18 point. Med et nederlag til Kolding Q i dag, kan vi altså derfor bytte plads i tabellen.

Kolding Q – kampform: D-W-L-L-W

Koling Q’s seneste to nederlag var til Brøndby i Gjensidige Kvindeliga på 3-2, og et 1-0 nederlag til Fortuna Hjørring i Sydbank Kvindepokalen, hvor de måtte se sig slået ud i ottendedelsfinalen.

Brøndby IF stoppede vores kvindeholds sejrs-streak, da vi gæstede dem i Brøndby i seneste kamp. Selvom begge hold havde chancer til scoringer, endte kampen 0-0, og vi er derfor det første hold i nuværende sæson, som tager point med hjem fra Brøndby. Desuden var det første gang på fem år, at Brøndbys kvinder ikke scorede i en hjemmebanekamp.

FC Nordsjælland – kampform: D-W-W-W-L

Ser man på de indbyrdes opgør i mod Kolding Q, har begge hold vundet to kampe. Dog kan vores kvindehold prale med den endelige målscorer for kampene, da den er 8-3 til os.

FC Nordsjælland – Kolding Q: L-W-L-W

Kampen i dag fløjtes i gang klokken 14.00 i Right to Dream Park. Du kan stadig nå at sikre dig en billet ved at hente den HER.

På grund af Covid-19-situationen er der kun 300 billetter til rådighed til kampen, som bliver solgt efter først-til-mølle-princippet.

FCN Experience Room åbner allerede klokken 10.00, hvor der vil være mulighed for at købe tøj og merchandise. Kom i god tid!

Husk, at vi alle fortsat skal holde afstand og vise hensyn til hinanden.


Dagens opgør

FC Nordsjællands trupliste

Line Røddik
Amalie Littau
Amanda Andradóttir
Ásla Johannesen
Lærke Tingleff
Catrine Gryholt
Camilla Kur
Florentina Olar
Amalie Vangsgaard
Anna Kaas
Simone Andersen
Brianne Reed
Kathrine Kühl
Anna Karlsson
Maria Hansen
Cecilie Larsen
Sofie Tranholm
Laura Petersen

Karantæner

Ingen

Kolding Q’s seneste start 11’er (vs. HB Køge)

Lene Christensen
Isabella Obaze
Sofie Emilie Riis
Cecilie Fløe
Signe Baattrup
Laura Faurskov
Sofie Karsberg
Ea Rasmussen
Molli Plasmann
Mathilde Hansen
Ida Guldager

Karantæner

Ingen

Kom så, FC Nordsjælland!