Kurland: Vi vidste, at det ville blive svært

Kategorier

Mandag aften sikrede vores U19-drenge sig avancement i Pokalturneringen med en 2-1 sejr over Hvidovre IF.

Pro Ventilation Arena i Hvidovre lagde mandag aften græs til første kamp i Pokalturneringen for vores U19-drenge.

Efter at være kommet bagud 0-1 midtvejs i først halvleg, så fightede vores U19-mandskab sig fint tilbage og sejrede til sidst med 2-1.

Cheftræner, Kasper Kurland, var, trods de svære forhold, meget glad for holdets præstation.

-Vi er meget glade. Jeg er glad for, at drengene formåede at komme tilbage fra 0-1. Det var en meget rodet og udfordrende kamp på grund af en knap så god græsbane. Vi havde svært ved at kontrollere bolden og derfor blev det en meget langsom kamp. Men vi havde fire meget store chancer, før de scorer til 1-0.

– Der var dog flere ting, som vi lykkedes fint med i vores spil. Vi vidste, at vi skulle fremad og ind bag deres bagkæde. Samtidig vidste vi også, at det ville blive svært at spille på grund af udfordringerne med banen. Men drengene håndterede det meget fint.

– Vi kom bagud i en situation, hvor vi var en mand i undertal på grund af en skade. Men drengene var rolige, og vi var også meget rolige i pausen. Vi vidste, at vi skulle fremad og lægge tryk på. Det lykkedes rigtig godt i to omgange, hvor vi fik de to mål, som vi skulle bruge.

I sidste sæson nåede drengene helt frem til Pokalfinalen, hvor det dog blev til et nederlag til FCK. Ambitionerne, for at komme tilbage i præcis sådan en kamp igen, er absolut at finde i truppen.

– Uden at det som sådan er en udtalt ambition eller et mål, så er det altid en kamp (pokalfinalen), som vi gerne vil opnå at stå i. Vi er et af fire ligahold i pokalturneringen, og derfor skal vi selvfølgelig lægge på os selv at kunne presse på for at komme med i finalen hvert eneste år. Derfor er det selvfølgelig også en ambition for os i år, ligesom det vil være alle år for FC Nordsjællands U19-hold. Og så må vi se, om vi når dertil, og hvis vi gør, se om vi kan gøre det bedre end sidste gang, afslutter Kurland

Dagens FCN-mål blev scoret af Moussa Sangare og et selvmål af Hvidovre.

Næste kamp for vores U19-drenge er på lørdag. Her venter den uhyre vigtige kamp mod FC Midtjylland i toppen af tabellen. Kampen bliver spillet i Ikast og starter klokken 13.00.

Som ved alle U19-udebanekampe vil du kunne følge kampen på vores Twitter-kanal.