Kurland: Vi satte det nødvendige tempo

Kategorier

Foto: FCN

Lørdag eftermiddag sejrede vores U19-drenge med hele 4-0, da AC Horsens var på besøg i Right to Dream Park. 

Før kampen havde vores cheftræner, Kasper Kurland, stor fokus på, at drengene hurtigt skulle tage kontrollen på kampen og sætte det fornødne tempo, så gæster ikke ville kunne følge med.

Noget, som drengene formåede på flot vis, mener Kurland.

– Jeg synes, at det var en stærk sejr. Vi vidste, at vi skulle sætte tempo i spillet, og når vi gjorde det, så skabte vi også chancer – og det var også den måde, at vi fik scoret i dag. Med tempoet mener jeg både med bolden, men også i vores presspil når vi ikke havde den.

– Vi viste, at der ville være muligheder, når Horsens havde bolden på lange målspark eller deres korte igangsætninger, for der ville de være åbne. Vi udnyttede den plads fint i dag, og vi scorede også målet til 2-0 fra sådan en situation.

– Ellers synes jeg, at drengene arbejdede godt, og disciplinen var god. Vi kunne godt tænke os at være endnu mere i kontrol og skabe flere chancer, og dermed lavet flere mål. Men jeg synes, at det alt i alt var en god præstation imod et Horsens-mandskab, som gjorde det til en god fight.

Udover tempoet, så var også alle defensive standardsituationer og omstillinger et fokusområde op til kampen. Trods en scoring fra gæster på netop sådan en sekvens, som dog blev annulleret for offside, så klarede holdet sig også fint der.

– Jeg er meget tilfreds med vores defensive standardsituationer – dog ikke så tilfreds med de offensive, dem skulle vi have udnyttet bedre. De scorer et enkelt mål på en standardsituation, hvor der dog bliver dømt offside.

– I den situation var det alt for let for dem, så i sådan en situation skal vi være endnu hårdere i spillet, så drengene forstår, at det er et vigtigt redskab, som de skal tage med sig i deres videre færd i karrieren, afslutter en tilfreds cheftræner.

Dagens mål blev scoret af Lucas Lykkegaard, Christoffer Palm og to fra Andreas Schjelderup.

Hvis du missede dagens flotte sejr, så kan du se hele kampen her.

Næste kamp for U19-drengene er den 1. december, hvor Hvidovre IF venter i Pokalturneringen.