Catrine Gryholt: Meget stolt over at have rundet 50 kampe for klubben

Kategorier

Foto: Gonzales Foto / Dejan Obretkovic

Catrine Gryholt i vores pride trøje i Right to Dream Park.

Catrine Gryholt kom til klubben i juni 2018, og var med til at spille vores kvindehold op i landets bedste række, Gjensidige Kvindeliga. Hun har nu rundet 50 kampe for klubben. Vi ønsker hende stort tillykke!

Catrine Gryholt Larsen har rundet 50 kampe for klubben, hvilket er en stor bedrift i sig selv. Ikke destro mindre håber hun, at hun en dag kan runde de 100 kampe.

– Jeg er både meget taknemmelig og glad for at være i klubben. Vi har et solidt sammenhold på holdet, og det betyder utrolig meget.

– Det har været en uforglemmelig rejse, siden jeg kom til klubben. Det er vildt at tænke tilbage, til dengang vi spillede i 1. division og til der, hvor vi er i dag. Derfor er jeg meget stolt over at have rundet de 50 kampe for klubben.

– FC Nordsjælland er en klub, som brænder for kvindefodbold. Jeg sætter stor pris på at være i en klub, som vil hjælpe og kæmpe for, at vi får bedre vilkår, end dem vi har i dag. Sådan så kvinder også kan bruge tid på det de elsker og blive bedre til fodbold på samme tid.

– Jeg glæder mig til mange flere minder og kampe for FC Nordsjælland. Forhåbentligt kan jeg runde de 100 kampe en dag, afslutter Catrine.

Vi takker Catrine for en masse gode minder, og ønsker hende stort tillykke med de 50 kampe!