Brian Sørensen: Det føles som et mareridt

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic

Vores kvindehold skulle i dag forsøge at tage revanche på hjemmebane i mod Kolding Q, som vi havde tabt til tidligere i sæsonen. Det blev dog desværre til endnu et nederlag. For holdets cheftræner, Brian Sørensen, føles det som et mareridt.

Vi kom godt for start, og havde chancerne til at score til 1-0 tidligt i kampen i flere situationer, men et par flotte redninger af Kolding Q’s målmand og et skud på træværket stod i vejen.

Dog var det stadig os, som kom foran, da Amalie Vangsgaard header den flot ind til 1-0 i 32. minut, hvilket også blev slutresultatet i 1. halvleg.

Kort inde i 2. halvleg udligner Kolding Q til 1-1. Dog holder vi hovedet koldt, og fortsætter med at have godt styr på kampen.

Indskiftede Amanda Andradóttir scorede omkring 70. minut, men målet blev annulleret, da dommeren dømte offside.

Det var som om, det annullerede mål fik Kolding Q til at vågne op, og kort efter scorede Kolding Q til 1-2 i 77. minut. Herefter gik det stærkt, da Kolding Q gjorde det til 1-3, 1-4 og 1-5 på blot 14 minutter, hvilket blev slutresultatet. For cheftræner, Brian Sørensen, er det vigtigt at vi kommer med en modreaktion til næste kamp og slutter sæsonen godt af de sidste to runder, før vi går på ferie.

– Jeg har ikke set målene endnu, men det føles som et mareridt i de sidste minutter af kampen. Lidt ligesom det gjorde i vores seneste indbyrdes kamp i Kolding, hvor vi var foran 1-0, brænder et straffespark til 2-0 og så tabte vi kampen 2-1. I dag er det bare endnu værre, hvor vi taber 5-1.

– Jeg synes vi spiller rigtig godt i de første 75 minutter. Det er meget ærgerligt, at vi ikke får anerkendt det føringsmål til 2-1, for der var jo ikke i nærheden af offside. Jeg tror, at slutningen af kampen havde set anderledes ud, hvis vi fik det mål.

– Det er selvfølgelig dårligt, at vi falder så meget sammen til sidst efter de kommer foran, for vi havde jo momentum og chancer nok. Det er personlige fejl, vi ikke normalt laver, som er med til at gøre udslaget. Men vi er et hold, så vi skal lære, at vi er gode nok til at vende det, når vi kommer bagud, men det formår vi desværre overhovedet ikke i dag. Det gik tvært imod den anden vej.

– Efter kampen havde vi en god snak om, at vi skal forsøge at samle os og kæmpe for en modreaktion i næste kamp mod HB Køge. Og her skal vi tage de første 70 minutter fra i dag med til Køge. Vi skal tage vores gode energi og gode pres med. Generealt skal vi tage vores gode spil med til Køge, men vi skal holde det helt til slutfløjt.

– Det bliver en svær kamp. Vi slog dem sidst på hjemmebane, men de har gjort det rigtig godt siden den kamp, hvor vi har gjort det svingende. Nu må vi have en god træningsuge og forberede os godt, så vi kan komme med en god modreaktion og slutte sæsonen godt af i de sidste to runder, før vi går på ferie.

Næste kamp for vores kvindehold er på søndag mod HB Køge på udebane klokken 16.00.