Ásla Johannesen runder 50 turneringskampe for klubben

Kategorier

Ásla Johannesen i aktion i Right to Dream Park.

Ásla Johannesen fulgte sit hjerte i 2018, da hun flyttede fra Færøerne til Danmark for at spille fodbold i FC Nordsjælland. I dag har hun rundet 50 kampe for klubbens kvindesenior. Vi ønsker Ásla stort tillykke!

Ásla har udviklet sig utrolig meget i de snart tre år, hun har spillet i klubben. Både som fodboldsspiller og som person. For hende er læringen og udviklingen det vigtigste.

– Jeg flyttede til Danmark, fordi jeg gerne ville være en del af FC Nordsjælland. Det har været virkelig fedt og det hele værd. Jeg har lært virkelig meget om fodbold og om mig selv. Så jeg har udviklet mig både på og udenfor banen.

– Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker i klubben, som har gjort min rejse endnu federe end regnet med.

– Nu har jeg rundet 50 kampe for klubben, og det er en milepæl og et kæmpe skulderklap for mig personligt. Især hvis man kigger på, hvor vi var, da jeg startede for tre år siden, og hvor langt vi er nået i dag.

– Jeg har fået en kæmpe rygsæk med en masse kampe. Her har der selvfølgelig både været gode og mindre gode minder. Vigtigst af alt er, at jeg har lært en masse i de her kampe, og at jeg udvikler mig hele tiden.

– Jeg har fået nogle uforglemmelige oplevelser i de her 50 kampe, som jeg kommer til have med mig resten af livet. Det er jeg meget stolt af, afslutter Ásla Johannesen.

Ásla og kvindeholdet spiller årets næstsidste runde af Gjensidige Kvindeliga på søndag mod HB Køge på udebane klokken 16.00.

Se kampen live HER.