Stop Copying Men | #WholeNewBallGame: Ep. 1 ft. Tom Vernon

Kategorier

“I skyggen af mændene – ignoreret af medier og sponsorer. Men samtidig med en voksende popularitet over hele verden. Denne podcast handler om kvindefodboldens rejse mod det fulde potentiale. Det er tid til at tage kontrollen tilbage!”

Sådan lyder det i introduktionen fra Line Røddik, der i vores nye podcastserie leder efter en bæredygtig model for kvindefodbolden.

Til hvert afsnit vil Line være ledsaget af enten interne eller eksterne gæster, som sammen berører emner relateret til kvindefodboldens fremtid.

I denne første episode sparker vi samtalen i gang med Tom Vernon, som i 2013 tog beslutningen om at starte Afrikas første pigefodboldakademi på Right to Dream. Tom fortæller om sin første oplevelse med kvindefodbolden, hvor og hvorfor der er et enormt potentiale og hvad hans egen personlige visioner er.

Tom mener blandt andet, at lederne i kvindefodbold ikke skal kigge efter inspiration i mændenes fodboldverden, hvis man ønsker at skabe et unikt produkt med kommerciel værdi.

“Hvis vi sammenligner med mænd, tror jeg ikke, vi fokuserer nok på at skabe vores egen forretningsmodel og et unikt produkt. Vi er meget tidligt i processen, så vi skal være modige nok til at forestille os, at kvinder kan blive bedre betalt end mænd. Man kan tage Serena (Williams) som et eksempel. Hun tjener vel flere penge end næsten samtlige mandlige tennisspillere.”

Samtalen mellem Line Røddik, Brianne Reed og Tom Vernon kan ses/høres på både YouTube og Spotify.

#WholeNewBallGame

#StopCopyingMen