SL: Landsholdsoverblikket II

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic

Magnus Kofod i en kamp mod FC København.

I denne landsholdspause er der fem af vores spillere fra Superliga-truppen, der er afsted med deres respektive landshold. Det drejer sig om Kamaldeen Sulemana, Magnus Kofod Andersen, Peter Vindahl Jensen, Ivan Mesik og Tochi Chukwuani.

I søndags var vi ude med en oversigt efter første landskampsrunde. Nu følger endnu en opdatering, da flere af drengene har været i kamp igen.

Ghana A-landshold:

I mandags skulle Ghana forsøge at rette op på fredagens nederlag til Mali, da der ventede endnu en træningskamp på tyrkisk grund. Denne gang var modstanderen Qatar.

Kamaldeen Sulemana startede igen ude, men blev indskiftet i det 64. minut ved stillingen 2-1 til Ghana. Kampen endte med en sejr på 5-1, hvorfor Kamaldeen altså var på banen til de tre sidste Ghana-scoringer.

Dermed er Kamal oppe på to landsholdsoptrædener for det ghanesiske A-landshold.

Danmark U21-landshold:

I går slog det danske U21-landshold Finland med 2-1, og sikrede sig dermed en billet til næste års EM-slutrunde i Slovenien og Ungarn.

Magnus Kofod var endnu engang i startopstillingen sammen med blandt andet vores to tidligere akademispillere, Victor Nelsson og Mikkel Damsgaard, men blev skiftet ud efter 68 minutter.

Peter Vindahl sad på bænken i alle 90 minutter.

Slovakiet U21-landshold:

Det slovakiske U21-landshold har også spillet endnu en EM-kvalifikationskamp, hvor Ivan Mesik spillede fuld tid i mandagens svære udekamp mod Frankrig.

Kampen endte 1-0 til de franske U21-drenge.

Danmark U19-landshold:

Danmarks U19-landshold skulle mandag have spillet nummer to træningskamp mod Polens ditto.

Opgøret blev dog aflyst grundet positive Covid-19-prøver i den polske lejr, hvorfor Tochi ikke kom i kamp. De danske spillere og ledere er naturligvis blevet testet jævnligt, men alle har været negative.


… Derudover fik Andreas Skov Olsen sin anden A-landskamp i den rød-hvide dragt, da han i det 66. minut blev skiftet ind til det vigtige Nations League-opgør mod Island. I kampens overtid faldt Andy uheldigt ned på ryggen efter en luftduel, og de efterfølgende scanninger har vist et mindre brud på en af de fem hvirvler i lænden.

Vi ønsker Andreas god bedring og en hurtig genoptræning!