Mathias Rasmussen solgt til Brann fra Bergen

Kategorier

14 (FCN) - Mathias Rasmussen scorer til 1-0. FCN jubel. 6 (FCN) - Jacob Steen Christensen. 27 (FCN) - Mikkel Damsgaard. 35 (FCN) - Isaac Atanga. 2 (FCN) - Mads Døhr Thychosen. Resultat 2-1. Right to Dream Park.

FC Nordsjællands har solgt 22-årige Mathias Rasmussen til Brann fra Bergen i den bedste norske række.

Mathias Rasmussen kom til FC Nordsjælland som 18-årig fra IK Start. Nu vender han hjem til Norge efter godt 4,5 år i 3F Superligaen og Farum, hvor han nåede at spille både angriber, wing og back i sine flere end 100 kampe på dansk grund.

Sportschef Jan Laursen:
– Mathias er en meget dygtig fodboldspiller og et gennemført behageligt menneske. Vi har nydt at have ham i klubben – også i de perioder, hvor han ikke har været en fast del af startopstillingen. Det er ikke mange spillere, der har spillet over 100 kampe i den bedste danske række i en alder af 22 år, hvilket helt sikkert er en god platform til det næste skridt i hans karriere.

– Han har bestemt udviklet sig og blevet en bedre, stærkere og mere alsidig fodboldspiller hos os. Det er fuldt forståeligt, at Mathias nu ønsker at skifte til en klub, hvor han kan spille mere regelmæssigt og tage et større ansvar på banen, end han har kunne gøre hos os i 2020. Det får han nu i Bergen, og vi ønsker Mathias alt det bedste og glæder os til at følge ham fremover. Vi sætter stor pris på den indsats, han har leveret hos os.

Mathias Rasmussen:
– Jeg er lidt skuffet over, at det aldrig blev helt 100% forløst for mig i FCN. Jeg ved, jeg har gjort en forskel i perioder, og vi er endt i top-6 hver eneste sæson, jeg har været i klubben, men jeg ville gerne have gjort det endnu bedre. Jeg er glad for de godt fire år, jeg har været i FCN, hvor jeg har taget mange skridt, så det har alt i alt bestemt været en god rejse.

– Min drøm er at spille i de største ligaer. Skiftet her kan være et godt springbræt for mig til at tage det næste skridt, hvis jeg får mulighed for at vise mig frem som en bærende spiller Brann. Jeg glæder mig til at spille og hjælpe holdet så godt, jeg kan.

Mathias Rasmussen nåede at spille 105 kampe med tigeren på brystet.