Marcus Gudmann skifter til Kolding IF

Kategorier

FC Nordsjælland sender forsvarsspilleren Marcus Gudmann til 1. divisionsklubben Kolding IF.

Marcus Gudmann startede på vores akademi som 11-årig, og har været med hele vejen til 3F Superligatruppen, hvor han fik sin debut tilbage i efteråret 2018. Nu fortsætter karrieren i Kolding IF, der har købt den 20-årige forsvarsspiller i FC Nordsjælland.

Sportschef Jan Laursen:
– Gudmann er en ung mand fra lokalområdet, som har været med på en lang rejse i FC Nordsjælland. Hans mentalitet og tilgang til fodbolden er fantastisk, og det er noget, han kan og skal være stolt af. Mange trænere og ledere har haft med ham at gøre gennem årene på akademiet, og alle som en har de nydt at arbejde med Marcus. I denne sammenhæng vil jeg også gerne nævne og takke hans familie, der altid har bakket fantastisk op om Marcus og klubben gennem alle årene i FCN.

– Det er spilletiden, der nu er afgørende for, hvor langt han kan nå med den uddannelse og det talent, han har med sig i bagagen. Marcus havde et godt lejeophold i Roskilde i sidste sæson. Der blev det endnu mere tydeligt for både os og ham, at den udvikling skal fortsætte ved at spille endnu flere kampe og have et større ansvar. Det får han nu mulighed for i Kolding, og vi glæder os over at sende endnu en af vores drenge ud i verden. Vi ønsker Marcus alt det bedste, og ser frem til at følge hans fortsatte udvikling.

Marcus Gudmann:
– Jeg vægter spilletid højt og er afklaret med, at jeg skulle træffe et valg nu, der afspejler at det at spille kampe er det vigtigste for min udvikling. Kolding har været virkelig vedholdende og forløbet har været i gang gennem længere tid. Jeg besøgte dem for første gang for måneder siden, hvor jeg fik et godt indtryk, og jeg er glad for forløbet mellem dem og FCN. Timingen til at tage det her skridt er rigtig.

– Jeg har været i FC Nordsjælland, siden jeg var 11 år gammel. Det er mange år efterhånden, og jeg har været sindssygt glad for hvert eneste af dem. Min tid i FCN har formet mig til den, jeg er i dag. Både som person og spiller. Det har været fantastisk, selv om den sidste tid var hård. Det er vemodigt at sige farvel, men det bliver også spændende at skulle prøve en ny start i Kolding.