Kurland: Stor ros til drengene

Kategorier

Lørdag eftermiddag blev Randers FC’s U19-mandskab sendt hjem til Jylland med et 1-3 nederlag til vores U19-drenge. 

Igennem hele kampen havde U19-mandskabet overtaget på dagens modstander. Cheftræner, Kasper Kurland, var ikke overraskende meget glad og tilfreds med dagens indsats.

– Jeg synes, at vi leverede en rigtig, rigtig god indsats. Så stor ros til drengene. Vi kommer tilbage fra at have været bagud 0-1, og at vi scorer så hurtigt efter deres mål, var meget imponerende.

– Vi blev ved og ved med at lede efter mulighederne, og vi skulle vente helt indtil det 82. minut, hvor vi endelig kommer foran. Jeg synes, at vi havde et rimelig stort overtag på kampen, og til sidst fik vi det også omsat til mål.

– Vi havde chancer til endnu flere mål, og det samme havde Randers, men stadig stor, stor ros til drengene. Det var en meget stærk præstation, og der var stor glæde i omklædningsrummet efter kampen.

– Troen er stor på, at vi kan lave mål, og at vi kan blive ved med at trykke på. Selvfølgelig er vi glade for, at det er lykkedes for os i disse kampe, men vi har også respekt for, at når vi angriber så meget, så kan det også komme til at koste defensivt.

– Men at vi bliver ved og ved og ved viser, hvor stor en karakter der er i holdet. Og troen på at vi har evnerne til at bryde modstanderne ned, også selvom Randers kæmpede godt for det. De stod langt tilbage og forsvarede sig godt, men vi blev ved og havde tålmodigheden. Det udmønter sig i nogle flotte mål, så det var en stor fornøjelse.

Hvis du missede den flotte sejr, kan du se hele kampen her.

Drengenes næste kamp er i næste weekend, hvor de tager turen hele vejen til Nordjylland, hvor AaB venter. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 13.00 og kan følges på vores Twitter-kanal.