Kurland: En imponerende fight

Kategorier

Trods mange taktiske ændringer i kampen, fightede U19-drengene sig til en rigtig flot 3-1 sejr i mod AaB lørdag eftermiddag 

Kampen i mod AaB var en svær en af slagsen, da både skader og sygdom gjorde, at cheftræner, Kasper Kurland, måtte lave mange ændringer i løbet af kampen.

Derfor var Kurland specielt glad for drengenes evne til at fighte sig til sejren.

– Jeg synes, at vores evne til at fighte og vores offervilje var specielt god i dag. Vi var tvunget til at lave rigtig mange ændringer i kampen. Den måde, som drengene tilpassede sig og fightede, var kanon. Der var mere fight i dag, end der plejer, og derfor var det så fedt at se, at det lykkedes for drengene.

– Der var perioder, hvor vi ikke var så boldstyrende, som vi plejer. Det gjorde også, at der ikke var så mange åbne chancer. Vi holdte AaB fra de helt store chancer, og vi laver dog tre rigtig, rigtig flotte mål, samt har chancer til flere, så det var jeg meget imponeret af.

Dagens mål blev scoret af Andreas Schjelderup, Noah Crone og Leo Walta.

Drengenes næste kamp er på fredag, hvor Lyngby kommer på besøg i Right to Dream Park. Som normalt kan man se kampen på vores YouTube-kanal.