Kurland: Der var virkelig knald på

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Fredag aften gæstede Lyngby BK vores U19-drenge i U19-Ligaen. Begge hold måtte tage til takke med et enkelt point efter en kamp i et meget højt tempo.

U19-drengene har ikke været vant til sene fredagskampe, men sådan en fik de fredag efter, da Right to Dream Park lagde rammerne for opgøret i mod Lyngby BK.

Med stadionlyset tændt og småregn igennem hele kampen, var rammerne næsten perfekte. Trods det, var det dog desværre ikke muligt for vores U19-drenge at sikre de tre point, da de måtte nøjes med 2-2.

– I første halvleg får vi ikke løst presspillet så godt, som vi gerne vil. Vi vidste godt, at Lyngby var forberedt på os, og specielt på presspillet kom de stærkere ud, end vi gjorde. Vi var for langt fra vores direkte modstander, og vi manglede intensitet, siger cheftræner, Kasper Kurland, og fortsætter.

– Vi fik dog bedre fat i presset i løbet af første halvleg. Vi fik erobret nogle bolde højt, hvor vi også skulle have fået mere ud af de muligheder.

– Presset blev endnu bedre i anden halvleg, og det kunne man også se på Lyngby. De havde sværere ved at spille deres gode bolde ind igennem midten. hvor de kan vende og true dybt på os. Så det var en meget lærerig kamp set i forhold til vores eget presspil.

Igennem hele kampen var der tilløb til flere farlige målchancer, men alligevel manglede den sidste kvalitet på den sidste aflevering eller det afgørende løb.

– Der var tilløb til mange chancer, som kunne have givet mål, og det havde vel heller ikke været helt ved siden af, hvis vi havde lavet en enkelt mere. Den sidste chance vi har, er et skud inden for 20 meter, som vi desværre sparker over.

– Så det kommer vi selvfølgelig til at se på, og ærgre os over at vi ikke fik udnyttet de muligheder, som der var for at lave minimum et mål mere.

– Når det så er sagt, så synes jeg, at det var en rigtig fed kamp. Der var virkelig knald på. Det var to hold, som kender hinanden godt, hvilket man også kunne se i dag.

– Begge hold havde perioder i kampen, hvor de var styrende, hvilket også gjorde, at der var fart på det hele.

– Det her er de sjove kampe, hvor der bliver givet gas, og hvor begge hold går efter sejren. Vi kan også se på de fysiske tal, at der virkelig er blevet arbejdet i gennem. Så det var en fed kamp og fedt at være vidne til!

Fredagens to FCN-mål blev scoret af Jesper Dickman.

Hvis du missede fredagens kamp, så kan den ses her.

Næste kamp for U19-drengene er lørdag den 7. november, hvor de tager turen til Esbjerg. Kampen starter klokken 17.00.