E-Sport: Mød vores nye FIFA-hold

Kategorier

Fra venstre: JoeFromDenmark, Luka, Niller og JG-3520. Vores nye FIFA-hold.

Foto: fcn.dk

Det verdenskendte FIFA-spil udgav deres nye udgave, FIFA 21, i fredags. I den anledning offentliggjorde vi vores nye FIFA-hold i sidste uge. Teamet består af fire passionerede unge drenge med hver deres rolle på holdet. Lær dem bedre at kende her:  

Joe Nørregaard

– Joe er bedre kendt som JoeFromDenmark, og han er holdets kaptajn. Han er 24 år gammel, og til dagligt studerer han til pædagogisk assistent på KP Carlsberg. Joe har deltaget i alle fire sæsoner af eSuperligaen, hvor det både er blevet til en semifinale og en sølvmedalje.

– Han begyndte med at spille FIFA i FIFA 18, hvor han blev scoutet af Tricked efter en flot kvalifikation til de Nordiske mesterskaber. Derefter tog det fart, og siden da har han spillet for Tricked, som repræsenterer Vejle i eSuperligaen og Hobro IK.

– Joe er en spiller, der godt kan lide at have boldbesiddelsen og være udfordrende på den sidste tredjedel af banen, hvor han også godt kan lide at benytte sig af en masse finter. Hans forventninger for FIFA 21 er at nå langt til kvalifikationerne til FUT-Champions Cup, som er EA Majors og vejen til verdensmesterskaberne.

Jonathan Gustavsen

– Jonathan er vores helt egen Farum-dreng. Han er 19 år gammel, og han har boet i Farum hele sit liv. Han har støttet FC Nordsjælland siden han var helt ung, hvor han har været til samtlige hjemmebane- og udebanekampe.

– Jonathan er i gang med et sabbatår, hvor han til dagligt arbejder for hans far som anlægsgartner, mens han spiller fodbold på Farum BK’s førstehold.

– Han har ikke spillet på et FIFA-hold før, men han vandt FC Nordsjællands FIFA 20-turnering sidste år.

Luka Nørby

– Luka er 17 år gammel og bor i Allerød. Han er holdets yngste spiller, men på trods af den unge alder fik Luka allerede debut i eSuperligaen i forrige sæson for FC Helsingør. Han startede allerede med at spille FIFA i 2010, hvor han siden har været tilknyttet forskellige e-sportsorganisationer.

– Luka kan godt lide at have kontrol, når han spiller og have boldbesiddelsen på sin side. Ellers så afhænger hans spillestil meget af, hvordan spillet er.

– Lukas forventninger for FIFA 21 er, at have det sjovt med resten af vores FIFA-hold. Og så håber han at han kan nyde det nye spil og have det sjovt når han spiller.

Nicklas Stensgaard

– Nicklas er bedre kendt som Niller. Han er 22 år, og til dagligt studerer han enkelt-fag og redigerer YouTube videoer. Han er holdets mainspiller og holdets mest erfarne spiller. Han har spillet FIFA siden år 2001, og har spillet aktivt siden.

– Det tog dog først fart i 2014, da han fik en bronzemedalje til det officielle Danmarksmesterskab. Derefter har han deltaget i flere internationale turneringer. Blandt andet det uofficielle verdensmesterskab ESWC i Paris, hvor han endte i top-32.

– Niller repræsenterede FC Midtjylland i sæson 2 af eSuperligaen, hvor han endte i top-8 og blev sæsonens topscorer.

– Hans forventninger til FIFA 21 er høje. Han håber at han kan ramme sit topniveau igen og komme langt til kvalifikationerne. Derudover håber han, at han kan levere gode resultater igennem hele spillet.

Byd vores nye FIFA-hold velkommen! GG