Brian Sørensen: Sejren betyder mere, end man skulle tro

Kategorier

Brian Sørensen under AGF kampen.

Vores kvindehold gæstede i dag AGF i Ceres Park. Det udviklede sig til en meget nervepirrende kamp, som først blev afgjort i det 81. minut, hvor Florentina Olar bankede bolden ind til 1-0 efter et meget flot forarbejde af Amalie Vangsgaard.

Selvom første halvleg bød på mange chancer, gik holdene til pause med stillingen 0-0. Anden halvleg blev knap så chancerig, men efter 81 minutter fik Amalie Vangsgaard kæmpet sig fri på baglinjen, afleverede bolden ind i feltet til en fri Florentina Olar, som bankede bolden ind i kassen til 0-1. Hvilket også blev slutresultatet.

Sejren til vores kvindehold betyder meget for cheftræner, Brian Sørensen.

– Det var meget dejligt at få en sejr. Det holdt lidt hårdt, synes jeg, fordi vi fik ikke scoret på vores store chancer i første halvleg. Så er det klart, at når vi nærmer os slutfløjt, så kan man godt blive lidt nervøs til sidst. Heldigvis fik Flo sparket bolden ind i slutningen af kampen efter flot forarbejde af Amalie Vangsgaard. Så det er jo dejligt.

– Jeg tænker ikke så meget stillingen lige nu. Jeg tænker mere, at denne her sejr er vigtig, fordi vi havde brug for at komme tilbage på sejrskurs igen i Gjensidige Kvindeliga. Det en vigtig sejr for vores selvtillid og mentalitet. Denne her sejr i dag betyder mere, end hvad man skulle tro, fordi vi kæmper os til det.

– Nu har vi Aab i næste kamp på hjemmebane i Right to Dream Park, og de er jo på sidstepladsen. Så på papiret skal vi slå dem. Vi skal dog være bedre på bolden mod Aab, end vi var i dag. Jeg synes vi begyndte kampen godt, men så udviklede det sig til en duelkamp.

– AGF sparkede lange bolde ned mod vores bagkæde, og de var gode til at være først på andenboldene. Der skal vi også være bedre mod Aab. Både i presset og til at samle andenboldene op. Måske er det fordi, vi var unge på midtbanen i dag med Kühl, Amanda og Tingleff i forhold til den fysik, som AGF havde derinde. Så jeg synes, vi fik bedre kontrol på det, da Marlene og Gryholt kom ind.

– Nu kan vi allerede møde AGF i næste måned i Sydbank Kvindepokalen, hvis de slår FC Thy – Thisted Q. Så er det godt vi lige har spillet mod dem, for så ved vi hvad de kommer med. Jeg vil helst møde AGF, for jeg vil hellere til Aarhus igen end den lange vej til Thisted, afslutter en glad og lettet Brian Sørensen.

Vores kvindehold tager imod Aab på lørdag den 1o. oktober klokken 15.00 i Right to Dream Park. Billetinfo kommer i løbet af ugen. Kampen bliver sendt direkte på TV-kanalen Sport Live.

Tre point. Vamos!