Brian Sørensen: Fair med et uafgjort resultat

Kategorier

Cheftræner, Brian Sørensen, under opgøret i dag i mod Brøndby IF.

Vores kvindehold gæstede i dag Brøndby, som topper ligaen. Selvom der var chancer i begge ender, endte kampen 0-0. Cheftræner, Brian Sørensen, synes, at slutresultatet er meget fair.

Brøndby kom stærkt fra start, men vores kvindehold kom stærkt tilbage efter taktiske ændringer fra trænerteamet efter 25 minutter af første halvleg. Det medførte et par målchancer til os, men kynismen foran mål manglede i dag. Kampen endte derfor med pointdeling, hvilket er et meget fair resultat i følge vores cheftræner, Brian Sørensen.

– Vi startede virkelig dårligt ud, men heldigvis fik vi hurtigt styr på tingene. Vi foretag os et formationsskifte, som gjorde, at vi stod bedre i forhold til, hvad Brøndby var gode til. De var gode til at spille sig igennem centralt i starten af kampen.

– Jeg synes, at vi har en del gode muligheder til en scoring, men det er som om, at vi manglede at være en tand mere koldblodige foran mål. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi rammer indersiden af stolpen, men derudover har vi et par chancer, hvor vi kan spille chancen større.

– Der er flere situationer, hvor vi er to offensive spillere mod deres ene forsvarspiller. Der skal vi score. Der skal vi have mere is i maven og gøre tingene færdige.

– Jeg synes, at vi holder Brøndby væk fra chancerne. De har en hovedstødsmulighed til sidst, men ellers er jeg meget tilfreds med den defensive indsats i dag. Men det er vel fair nok, at kampen endte uafgjort i dag.

– Vi skal have tre point på hjemmebane mod Kolding Q. Som resultaterne endte i dag, så er det ikke en katastrofe, at vi kun får et point i Brøndby. Kigger man på tabellen, så er vi stadig i den gode ende og tæt på top-2. Så ja, vi skal vinde mod Kolding Q på hjemmebane.

– Jeg tror, det bliver en svær kamp, fordi Kolding Q gør det godt, og de har et meget godt hold. Vi skal bare tage det gode spil, som vi havde i store perioder i dag, med til Kolding Q-kampen. Vi skal være dominerende i presset. Det skal vi tage med videre.

– Vi skal tage revanche fra seneste kamp, hvor vi tabte 2-1 på udebane. Jeg glemmer aldrig den kamp, afslutter Brian Sørensen.

Kampen mod Kolding Q er først den 1. november, da vores kvindehold går på landsholdspause i dag. Kampen bliver spillet i Right to Dream Park klokken 14.00. Billetinfo kommer i løbet af næste uge.

Læs mere om vores seneste indbyrdes opgør mod Kolding Q HER.