Brian Sørensen: Dejligt med endnu en sejr

Kategorier

Cheftræner, Brian Sørensen, under dagens Aab kamp i Right to Dream Park.

Vores kvindehold tog i dag mod AaB i Right to Dream Park, hvor det blev til vores tredje sejr i træk. Kathrine Kühl gjorde det til 1-0 efter blot fem minutter, men da der i lang tid ikke faldt flere scoringer, blev slutningen en smule spændende. Cecilie Larsen lukkede dog kampen til 2-0 i overtiden.

Kathrine Kühl scorede en kandidat til sæsonens hidtil flotteste mål, da hun efter fem minutter bankede bolden i målet efter en flot dribling. Der var godt styr på modstanderne fra Aalborg i det meste af kampen, men da der var fem minutter tilbage af kampen, skruede de op for tempoet. Det resulterede i, at vores kvindehold mistede for mange dumme bolde, hvorfor AaB fik en friløber, som vores målmand dog reddede.

Cheftræner, Brian Sørensen, er glad for den tredje sejr i træk trods en mindre bedre kamp.

– Det er dejligt med endnu en sejr. Det var ikke vores bedste kamp. Jeg synes faktisk, at vi spiller en god første halvleg i perioder. Der får vi flyttet spillet fornuftigt, men jeg ved ikke hvorfor, det går helt i stå i anden halvleg. I pausen blev vi ellers enige om, at vi skulle tage de ting, som fungerede med i anden halvleg, men det skete overhovedet ikke. Det vigtigste er dog, at vi vandt.

– Det er helt tosset, at vi skulle ud i at AaB fik muligheden for at udligne til sidst i kampen. Det blev farligt. Og vi skulle have lukket den i første halvleg, selvom vi ikke havde de store chancer. Vi har manglet Camilla Kur til noget angrebsstyrke i boksen. Heldigvis er hun med næste gang, så jeg tror det bliver bedre der.

– Det var også godt at se Line Røddik tilbage på banen igen i dag. Hvis hun skal igang igen i nuværende sæson, så er det godt, at hun starter i sådan en kamp som i dag, hvor vi har bolden meget. Vi aftalte at hun skulle have 45 minutter, men hun fik 55 minutter. Det går nok, tænker jeg. Hun klarede i hvert fald opgaven flot med den styring og ro på banen, som hun giver.

Vores kvindeholds næste kamp er mod Brøndby, som ligger på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga.

– Nu spillede vi 1-1 i mod dem på hjemmebane sidst vi mødte dem, hvor vi havde godt styr på det. Så vi skal huske på, at vi godt kan følge med på deres niveau. Det kan godt være, at det ser anderledes ud efter vores præstation i dag, men der vil altid komme kampe, hvor man ikke har helt styr på det. Næste gang skal vi bare på Brøndby Stadion og se, om vi ikke kan give dem deres første nederlag i sæsonen. Det kan vi godt, afslutter Brian Sørensen.

Vores kvindehold skal i aktion igen på lørdag den 17. oktober mod Brøndby klokken 14.00 på Brøndby Stadion. Brøndby har kun mistet point en enkelt gang i nuværende sæson. Og det var mod os.