SÆSONKORT 2020/21: ÅBENT FOR FORNYELSER

Kategorier

Du kan nu forny dit sæsonkort til den kommende sæson på https://billet.fcn.dk

I videoen HER kan du se hvordan dette gøres korrekt.

Har du brug for yderligere hjælp kan du kontakte kundeservice@fcn.dk, eller møde op i FCN Experience torsdag den 3/9, torsdag den 10/9 & torsdag den 17/9 fra kl. 16:00 – kl. 19:00 for at få hjælp til fornyelse.

Det er muligt at forny dit sæsonkort til din faste plads, eller til et andet sæde, så længe dét sæde ikke er reserveret til en anden sæsonkortholder. Reserverede pladser vil være fremhævet med et grønt omrids på stadionoversigten.

Fornyelsesperioden slutter mandag den 21. september kl. 12:00, hvorefter vi åbner op for generelt salg, og her vil alle sæder der ikke er blevet fornyet eller reserveret, blive frigivet.

Hvis du har sæsonkort på abonnement, skal du ikke foretage dig noget – betalingen fortsætter og din plads er sikret.

Gentegningsrabat:

Som sæsonkortholder får du automatisk 10% gentegningsrabat hvis du fornyer dit sæsonkort inden mandag den 21. september kl. 12:00, hvorefter vi åbner for generelt salg af sæsonkort og abonnementer.

 Priser og fordele:

Mere information omkring priser og fordele kan du finde HER.

 ..at gå til fodbold under Covid-19:

Sæsonkort vil fortsat blive solgt med faste pladser, som vi plejer. Dette gør vi for at være klar, til når vi engang kan gå til fodbold igen under normale omstændigheder.

Men så længe kampene stadig skal afvikles med Covid-19 restriktioner, skal alle sæsonkortholdere og abonnenter fortsat hente en billet til kampene på https://billet.fcn.dk
Det er derfor ikke muligt at få adgang til kampene med det fysiske kort – kun med den tildelte billet.

Info til eksisterende abonnenter:

Prisen på abonnementer i nogle områder er pr. dags dato blevet sat ned. Det betyder, at hvis du har abonnement i et af de områder, vil din månedlige betaling falde til den nye pris fra indeværende måned og fremadrettet. Mere info følger i en separat mail til alle dette måtte vedrøre.