Kvindeliga: Dagens modstander: Fortuna Hjørring

Kategorier

Anna Karlsson under seneste opgør mod Fortuna Hjørring i Right to Dream Park.

I dag gæster vores kvindehold de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring i Nord Energi Arena. Det er blot 15 dage siden vi sidst mødte Fortuna Hjørring. Vores kvindehold har nu mødt alle i ligaen, og det er nu tid til returkampene.

Det er 15 dage siden vi sidst spillede i mod Fortuna Hjørring, hvor vi tabte 1-4 på hjemmebane i Right to Dream Park. Se highlights fra kampen HER. Læs også Brian Sørensens reaktion på nederlaget HER.

Vores kvindehold har mødt Fortuna Hjørring fem gange. Kigger man på de seneste fire kampe, så har begge hold vundet deres to udebanekampe, og den femte kamp endte uafgjort i Right to Dream Park. Det vil sige at Fortuna Hjørring har vundet de seneste to kampe i Right to Dream Park, og FC Nordsjælland har vundet de seneste to kampe i Nord Energi Arena.

FC Nordsjællands seneste fem opgør mod Fortuna Hjørring: L-W-L-W-D

Siden sidste opgør i mod Fortuna Hjørring, har vores kvindehold spillet første kamp af Sydbank Kvindepokalen. Her blev det til en 1-5 udebanesejr i mod FC Damsø. Du kan læse Brian Sørensens reaktion på sejren HER.

FC Nordsjælland – kampform: W-L-D-W-L

Fortuna Hjørring har ikke spillet siden seneste opgør i mod vores kvindehold på grund af de spillede første kamp af Sydbank Kvindepokalen ugen før opgøret.

Fortuna Hjørring – kampform: W-L-W-L-W

Vores kvindehold har mødt alle modstandere i Gjensidige Kvindeliga en gang, og nu er det tid til returkampene. Inden ligaens første returkamp i dag, er vores kvindehold til at finde på femtepladsen med kun to point op til andenpladsen. Bliv klogere på stillingen HER.

Dagens opgør

FC Nordsjællands trupliste:

Anna Kaas
Tatyane Santos
Marlene Larsen
Amanda Andradóttir
Ásla Johannesen
Lærke Tingleff
Catrine Gryholt
Camilla Kur
Florentina Olar
Jessica Davis
Amalie Vangsgaard
Brianne Reed
Kathrine Kühl
Anna Karlsson
Cecilie Larsen
Sofie Di Tranholm
Laura Petersen
Mathilde Vistisen

Karantæner
Ingen

Fortuna Hjørrings seneste start 11’er (vs. FC Nordsjælland)

Freja Thisgaard
Brenna Ochoa
Victoria Bruce
Emily Garnier
Signe Carstens
Sofie Lundgaard
Emma Snerie
Sara Thrige
Sara Holmgaard
Machaela George
Karen Holmgaard

Karantæner
Ingen

Kampen fløjtes i gang klokken 14.00 i Nord Energi Arena. Kampen bliver livestreamet af Gjensidige Kvindeliga, og kan ses HER.

God kamp Vamos!