Kurland: Vi manglede den sidste skarphed

Kategorier

U19-holdet var lørdag i aktion i U19-ligaen igen efter en uges pause. Dagens modstander var Silkeborg IF, som desværre kunne tage tilbage til Jylland med en 3-2 sejr i bagagen.

U19-drengene måtte se sig slået for første gange i nuværende sæson, da Silkeborg var på besøg i Right to Dream Park.

Stillingen i pausen var 1-1 efter en meget flot første halvleg fra holdet. Noget som cheftræner, Kasper Kurland, også var fint tilfreds med.

– Jeg synes, at vi spiller en rigtig god første halvleg. Vi kom bagud efter, at vi havde haft en rigtig god periode, hvor vi skabte en masse chancer.

– Så jeg var egentlig meget tilfreds med det, vi kom med i første halvleg. Der var en enkelt periode, hvor vi var lidt for åbne, men ellers synes jeg, at vi gjorde det rigtig godt.

– Vi havde rigtig mange opløb til chancer, men hvor vi lige mangler den sidste afgørende afleveringer. Det var nærmest i den fem-otte situationer, hvor vi simpelthen ikke rammer med den sidste aflevering eller hvor der lige manglede den sidste kvalitet. Vi får dog udlignet til 1-1 med et rigtig godt mål.

Drengene formåede dog ikke at komme med den samme gode energi og det flotte spil i anden halvleg.

– Vi mister energien og sammenhænget i anden halvleg. Vi bliver for lange i holdet, taber bolde og giver omstillinger. Så det er selvfølgelig ærgerligt, og det er vi ikke tilfredse med, da vi burde have håndteret det meget bedre. Og det er også vores ambition, at vi kan håndtere det hver gang.

– Vi får scoret til 3-2 til sidst, men før det havde vi også chancer til både at få reduceret og udlignet. Så alt i alt er det ærgerligt, men jeg synes stadigvæk, at vi er på rette vej. Vi kommer til at arbejde hårdere, så vi kan dominere kampe som denne i længere tid, afslutter Kurland.

Målene blev scoret af Jesper Dickman og Josef Elsubaihi. Hvis du missede kampen, så kan den ses her.

Næste kamp for drengene venter i næste weekend, hvor det er deres tur til at tage turen til Jylland, da SønderjyskE er vært lørdag klokken 12.30.