Kurland: En stærk præstation fra drengene

Kategorier

U19-drengene var en tur til Jylland lørdag eftermiddag, da SønderjyskE ventede i Haderselv. Drengene gik til pause foran med hele 4-1, hvilket også blev kampens resultat. 

Efter et ærgerligt nederlag i sidste weekend fik U19-mandskabet i denne weekend revanche, da vores unge drenge var for stor en mundfuld for SønderjyskE. Stillingen var 4-1 i pausen efter en meget begivenhedsrig første halvleg.

– Jeg synes, at vores første halvleg var rigtig god fra vores side. Vi var gode i presset og fik skabt nogle gode åbninger i vores opbygningsspil, hvilket også gjorde, at vi fik scoret vores mål, forklarer cheftræner, Kasper Kurland.

– Vi fik lavet nogle flotte mål efter nogle rigtig gode gennembrud. Så det var virkelig stærkt. Og selvfølgelig en rigtig flot indsats af Andreas Bredahl, som scorede hattrick i først halvleg.

I den foregående kamp i U19-ligaen mod Silkeborg IF spillede U19-drengene også en flot første halvleg, men der formåede de ikke at ramme det samme udtryk i anden halvleg. Det var dog ikke sagen i lørdagens kamp.

– Anden halvleg blev med os i fuld kontrol, og vi havde muligheder for at lave et par mål mere. Vi rammer blandt andet stolpen, og har flere muligheder hvor vi mangler den sidste afgørende aflevering.

– Igennem hele kampen forsvarede vi vores defensive standardsituationer rigtig godt. Vi vidste, at det var en af SønderjyskEs store styrker, så det var en fornøjelse at se, at vi håndterede det så godt.

– Så alt i alt var det en rigtig god præstation fra drengene og et rigtig godt udtryk i holdet, så det var stærkt, afslutter Kurland.

Trods det flotte resultat i Haderslev så kan drengene ikke hvile for længe, da de allerede på tirsdag skal i aktion igen. Her venter FC København i Pokalfinalen. Kampen bliver spillet på Tingbjerg Idrætspark i Brønshøj og bliver fløjtet igang klokken 19.00. Information omkring livestream vil komme i de kommende dage.