Kurland: Det var ærgerligt

Kategorier

Tirsdag aften var vores U19-drenge i aktion, da FC København ventede i Pokalfinalen. Kampen endte desværre med et 1-3 nederlag, efter at vores drenge var foran 1-0 til pause. 

Efter en imponerende semifinale-sejr over FC Helsingør ventede FCK i finalen i Pokalturneringen. Kampen blev dog ikke som håbet, da københavnerne kunne tage pokalen med sig tilbage til Frederiksberg.

Et resultat som cheftræner, Kasper Kurland, ærgrede sig over.

– Jeg havde håbet på, at vi ville vinde finalen, fordi jeg mener, at vores kvalitet berettiger til det. Men det kræver, at vi var i stand til at levere et stærkere udtryk, end vi gjorde. Vi skal lykkedes bedre med vores samlede udtryk i holdet, hvilket jeg ikke synes levede op til vores vanlige standard. Vi har mere i det her hold, end vi fik vist i denne finale.

– Vi skal være bedre i vores presspil, og vi var ikke i stand til at dominere kampen på bolden. Det var selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke lykkedes med disse ting, nu når det jo var en finale.

– Cadeau til FCK, som jeg synes spiller en god kamp. De viste sig at være farlige, hvilket vi også viste før kampen. De formåede at score tre mål på omstillinger, hvilket understreger, at vi gjorde noget forkert i de tre situationer. Så det var ærgerligt, at vi ikke kunne løse det bedre. Det havde jeg en forventning om, at vi kunne have løst bedre.

– Så samlet set må jeg konstatere, at det vi leverede ikke var godt nok. Så ja, det var rigtig ærgerligt.

– Men nu skal vi samle os, analysere kampen og arbejde hårdere, så vi kan komme med et endnu bedre udtryk, når vi møder AGF i weekenden. Og det glæder jeg mig til, så vi kan vise det udtryk, som jeg ved, vi har, afslutter Kurland.

Kampens enlige mål blev scoret af Andreas Bredahl. Hvis du missede kampen, så kan du gense den her.

Drengenes næste kamp er som sagt på lørdag, hvor AGF gæster Right to Dream Park. Opgøret bliver fløjtet i gang klokken 13.00.