Godsway Donyoh solgt til Israel

Kategorier

Godsway Donyoh har foreløbigt nået at spille 84 kampe for FC Nordsjælland. Nu fortsætter karrieren i Israel, hvor Maccabi Haifa, der i næste uge møder Tottenham i Europa League, er angriberens nye klub.

foto: boesenfoto.dk

Den 25-årige angriber skifter fra FC Nordsjælland til Maccabi Haifa i Israel med øjeblikkelig virkning.

Godsway Donyoh kom til FC Nordsjælland i 2016. Nu fortsætter karrieren i Israel, hvor Maccabi Haifa har købt den hurtige angriber. Godsway har allerede bestået sit lægetjek i Israel og har sluttet sig til sin nye klub og trup, der lige har kvalificeret sig til play-off runden i Europa League, hvor Tottenham venter i den kommende uge.

Sportschef Jan Laursen:
-Godsway har i flere perioder været en vigtig spiller i FC Nordsjælland, og han har været med til at gøre en forskel under vores store udvikling over de sidste fire år. Godsway har følt sig klar til at prøve nye ting og nye ligaer i et stykke tid nu. Det har vi haft en god dialog omkring, og derfor har vi også valgt at acceptere det bud, der er kommet fra Israel, da Godsway selv har ønsket dette skifte. Vi vil gerne give en stor tak til Godsway for hans indsats i FC Nordsjælland og ønsker ham alt det bedste for fremtiden.

Godsway Donyoh nåede 84 kampe og 28 mål med tigeren på brystet.