Brian Sørensen: Vi vil gerne i finalen igen

Kategorier

Cheftræner, Brian Sørensen, under FC Damsø kampen.

Vores kvindehold spillede her til aften sæsonens første kamp i Sydbank Kvindepokalen. Opgøret endte med en 1-5 udebanesejr mod FC Damsø, som til dagligt optræder i 1. divisionen. Dermed er vi videre til tredje runde, hvor Fredensborg BI venter.

FC Damsø spillede allerede første runde af Sydbank Kvindepokalen den 18. august, hvor de vandt 4-1 over CBS Sport. Med sejren skulle FC Damsø møde vores kvindehold, som altså sad over i første runde.

Florentina Olar satte målfesten i gang blot tre minutter efter kampen blev fløjtet igang. Vi havde mange målchancer i første halvleg, men skarpheden foran mål manglede. Derfor gik holdene til pause med resultatet 0-1.

Efter pausen viste Camilla Kur dog skarphed. Og efter blot 25 minutter af anden halvleg havde hun med tre kasser i træk leveret sæsonens første hattrick. 16-årige Amanda Andradóttir scorede til slutresultatet 1-5, hvilket var hendes andet mål for klubben.

Cheftræner, Brian Sørensen, er tilfreds med holdets indsats, og håber at målene fra kampen i dag, er et vendepunkt i forhold til skarpheden foran mål.

– Vi er videre til næste runde, hvilket er det vigtigste. Det er selvfølgelig vigtigt at vi går videre. Vi vil gerne i pokalfinalen igen, for det var en virkelig fed oplevelse sidste år. Og så skal man jo vinde de her kampe.

– Der var en del med i dag, som ikke plejer at spille så meget, som fik mere spilletid i dag. Det er dejligt, at de kan gå ind og tage ansvar. Det fortæller noget positivt om holdets bredde.

– Vi spiller en mindre god første halvleg, men vi snakker sammen i pausen, og går ud og spiller en meget bedre anden halvleg. Spillet er meget hurtigere, hvilket fører os til flere chancer.

– Vi brænder stadig for mange chancer. Både i første og anden halvleg. Dog er vi blevet lidt skarpere i forhold til udnytte vores chancer. Vi får scoret en del mål, så det er selvfølgelig dejligt.

– Jeg håber, at det bliver et vendepunkt. ’Kur’ får sparket et par stykker ind i dag, hvor også ’Flo’ og Amanda kom på tavlen. Det var dejligt. Lad os håbe, at vi kan tage det med videre til næste kamp mod Fortuna Hjørring, afslutter Brian Sørensen.

Næste kamp er først den 27. september på udebane mod Fortuna Hjørring i Gjensidige Kvindeliga, da kvinderne er på landsholdspause i den kommende weekend.