Brian Sørensen: Vi skulle have haft de tre point

Kategorier

Cheftræner, Brian Sørensen, under FC Thy - ThistedQ kampen.

Det var en direkte kamp om andenpladsen i Gjensidig Kvindeliga, da vores kvindehold i dag tørnede sammen med FC Thy – ThistedQ. Kampen endte 2-2, hvorfor vi forbliver på tredjepladsen med blot ét point op til dagens modstander. En skuffet cheftræner, Brian Sørensen, mener, at holdet skulle have vundet i dag. 

– Jeg er meget skuffet over resultatet. Vi skulle helt klart have haft de tre point med hjem i dag. Vi kommer foran to gange, men alligevel formår vi at lukke dem ind i kampen. De får et straffespark, som man altid kan diskutere. Florentina forsøger at beskytte hovedet, og så rammer bolden hendes hånd. Jeg synes, det er to dumme mål, som vi indkasserer.

– I anden halvleg spiller vi helt kanon, men vi formår bare ikke at få bolden i mål. Vi er simpelthen for uskarpe foran mål i dag, for vi har chancerne til at score. Især i anden halvleg.

– Vi kunne dog have været bedre til at spille chancerne helt store. Vi formår jo at komme bag deres bagkæde mange gange, hvor vi er farlige, men det er den sidste aflevering, som mangler. Det er klart, at man skal være skarpere i de offensive aktioner, ligesom man skal være skarp nede i defensiven.

– I defensiven stod vi meget fint i dag. Det var lidt usikkert i første halvleg, hvor de kommer for nemt til muligheder på vores banehalvdel. De kom med en del stikangreb i første halvleg. Jeg synes ikke, at de formår at blive farlige, men de får et par hjørnespark ud af de stikangreb. Her skal vi gøre ligesom vi gjorde i anden halvleg, hvor vi var på bolden og afviste de her stikbolde, som de kom med.

– I anden halvleg er vi i total i kontrol. Det er noget vi skal tage med videre fra i dag. Vi dominerer i 40 minutter. Det var rent powerplay, og helt vanvittigt at vi ikke får scoret i anden halvleg.

– Nu gælder det Fortuna Hjørring på hjemmebane i næste uge. Det bliver en helt anden kamp end kampen i dag. Fortuna Hjørring er et meget godt hold og spiller godt, men som det ser ud lige nu, har de også problemer med at score.

– Specielt i forhold til det taktiske bliver en helt anden kamp. Vi kommer ikke til at være på bolden på samme måde, som vi var i dag. Det er klart at vi skal være stærkere i defensiven, ligesom vi var i de sidste 40 minutter i dag.

– Lige nu er vi to point foran Fortuna Hjørring. Vinder vi på hjemmebane, skaber vi et mellemrum på fem point. Så det går vi helt klart efter, afslutter cheftræner, Brian Sørensen.

Det er på lørdag d. 12. september klokken 18.15, at kvinderne tager i mod de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring i Right to Dream Park. Billetinfo kommer i løbet af den kommende uge.