Brian Sørensen: Mange gode ting at tage med videre fra kampen

Kategorier

Cheftræner, Brian Sørensen, under Fortuna Hjørring kampen.

Der var gjort klar til mesteropgør i aftes, da vores kvindehold, som forsvarende pokalmestre, tog i mod Gjensidige Kvindeligas forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring. Kampen endte desværre med et 4-1 nederlag til vores kvindehold. Det var personlige fejl, som Fortuna var gode til at straffe, der gjorde udslaget, mener cheftræner, Brian Sørensen.

– Det et surt nederlag. Fortuna Hjørring var gode til at straffe vores personlige fejl, som vi begår på deres sidste tre mål. Og så hjalp det os heller ikke, at Jessica Davis fik en hovedskade i starten af kampen.

– Ellers synes jeg, at det var en fin kamp, hvor der skete ting i begge ender. Vi havde god intensitet, og vi får spillet os fint ud af Fortuna Hjørrings pres. Så der er mange gode ting at tage med videre fra kampen, som jeg er meget tilfreds med.

– Men det var ikke os, som skulle have sejren i dag.

– Vi møder allerede Fortuna Hjørring i næste kamp, hvor returkampen finder sted om to uger. Her skal vi minimere vores egne personlige fejl. For de bevidste i dag, at de straffer os med deres hurtige spillere i offensiven.

– Vi skal også være bedre til at sætte den sidste aflevering på den sidste tredjedel af banen. Nu har vi mødt Fortuna Hjørring to gange i Nord Energi Arena, hvor vi har vundet begge kampe. Det er en god historik. Så den kamp skal vi bare vinde, så vi kan komme op på hesten igen, afslutter Brian Sørensen.

Vores kvindehold går nu på landskampspause. Derfor er næste kamp først den 27. september, hvor returkampen mod Fortuna Hjørring vil finde sted på udebane i Nord Energi Arena klokken 14.00.