Brian Sørensen: Charmen ved pokalturneringen

Kategorier

Cheftræner, Brian Sørensen, under Fredensborg BI kampen.

I dag skulle vores kvindehold forsvare titlen som forsvarende mestre af Sydbank Kvindepokalen, da ottendedelsfinalen blev afviklet på udebane mod Fredensborg BI. Det blev til en sejr på 1-4. Jessica Davis stod for to af målene, mens Camilla Kur og Cecilie Larsen stod for et enkelt mål hver.

Fredensborg BI optræder til dagligt i 1. divisionen. Tidligere i pokalturneringen havde de slået FC Nakskov og Svogerslev BK ud med sejre på henholdsvis 6-1 og 5-3. Ottendedelsfinalen blev dog endestationen for Fredensborg BI, da vores kvindehold vandt 1-4 i dag.

Cheftræner, Brian Sørensen, var meget tilfreds med hele holdets indsats i dag.

– Det er dejligt at gå videre i pokalen. Vi mødte jo også Fredensborg BI sidste år, så vi havde en idé om, hvad vi gik ind til. Forholdende i dag er ikke de forhold, som vi er vant til. Det var en langhåret bane, som gjorde det lidt glat, men det er jo også charmen ved at deltage i pokalturneringen.

– Jeg synes, vi har god energi i dag, og lukker kampen relativt hurtigt. Jeg ville dog gerne have haft, at vi scorede det dobbelte af de mål vi scorede. For det havde vi chancerne til. Sådan skulle det ikke være i dag, men jeg vil gerne have, vi er endnu skarpere. Til pigernes forsvar så er det også svært at se bolden med tågen og røgen, som har lagt sig på banen.

– Jeg synes, det var en rigtig fin indsats af hele holdet. De spillere som ikke har spillet så meget i Gjensidige Kvindeliga, fik mange minutter i dag, og det er rigtig godt at se, at de tager ansvar og præsterer godt. Virkelig fed energi i dag.

– Vi spiller med en helt ny bagkæde i dag, og de præsterer alle sammen rigtig godt i hele kampen. Fredensborg BI fik det enkelte mål, og det kan jeg selvfølgelig godt blive lidt træt af, men det var på en standardsituation. Ellers så det rigtig fornuftigt ud i forsvarsspillet. Og Jessica Davis får også scoret to mål. Det er meget flot.

– Nu kan vi glæde os til lodtrækningen for kvartfinalen. Jeg kan forestille mig, at det er favoritholdene fra Gjensidige Kvindeliga, som går videre. Så sandsynligheden for at vi trækker dem, er større nu. Det bliver spændende at følge, afslutter en glad Brian Sørensen.

Modstanderen i kvartfinalen er endnu ikke fundet, da lodtrækningen først finder sted på fredag. Kvartfinalerne bliver afviklet den 21-22. november.